. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Mária L. (marylue1) ID 149240
.
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.4.2010
Naposledy: 19.10.2012 10:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 28
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Taliansky vyprážaný syr


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

8 plátkov syra eidam, 3 lyžice čierneho korenia, ochutený paradajkový pretlak alebo kečup, 3 lyžice hladkej múky, 2 vajcia, olej na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

Paradajkový pretlak alebo kečup zmiešame s múkou a vajcami. Zmes dobre rozšľaháme a potrieme ňou plátky syra. Potom ich mierne osolíme a z oboch strán vyprážame do zlatista. Podávame s hranolkami a tatátskou omáčkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Francúzske zemiaky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky uvarené v šupke, pekelne pálivá saláma, smotana kyslá, 2-3 vajíčka, hladká múka, soľ, korenie čierne, korenie na zemiakové jedlá, korenie na francúzske zemiaky a kto má rád pálivé tak 1-2 pálivé papričky :)

POSTUP PRÍPRAVY

Uvarené zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Ohňovzdornú misu si vymažeme maslom alebo olejom a kladieme zemiakové kolieska. Keď máme jeden rad uložený, posolíme a správíme druhý rad rovnako. Ten taktiež posolíme a poukaldáme naň na krúžky nakrájanú pekelne pálivú salámu.Takto pokračujeme až kým neprídeme po okraj misy.

V druhej miske si vymiešame vajíčka, smotanu, pridáme soľ, korenie a trošku hladkej múky aby sme trošku zahustili omáčku. Keď je táto zmes hotová, tak ňom polejeme naše pripravené zemiaky. Vrch ešte posypeme štipkou korenia na zemiakové jedlá a štipkou korenia na francúzske zemiaky. Ak máte radi poriadne "čípoš " tak ešte posypte zemiačiky pálivou papričkou. A toto všetko dáme na cca 20 min. do rúry zapiecť. Hotové francúzske zemiačiky sú v tedy, keď chytia nádhernú zlatistú farbu. DOBRÚ CHUŤ :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu