
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Tuniakové guľky/ fašírky...POTREBNÉ PRÍSADY 3 - 4 stredne veľké zemiaky ,hrnček ovsených vločiek, tuniak v oleji (konzerva- aj dva-podľa vlasnej chuti), strúhanka,vegeta,voda POSTUP PRÍPRAVY 1. Zemiaky so šupkou dáme uvariť do osolenej vody. 2. Zatiaľ čo sa budú variť si vo vode vymiešame vegetu, a zalejeme ňou ovsené vločky asi tak na 20 minút, aby nám napučali. Tej vody dáme tak aby neprevyšovala vločky. Ak dáte náhodou veľa vody, tak si pridajte ešte troška vločiek, alebo ju zlejte. 3. Uvarené zemiaky ošúpte a postrúhajte. Masu zmiešajte s ovsenými vločkami( až po ich napučaní ), pridajte tuniaka z ktorého ste zliali olej a troška strúhanky na zahustenie. 4. Všetko spolu dobre premiešajte, môžte dochiť aj korením. 5. Z hotovej masy urobte najlepšie je fašírky ( aby sa ľahšie prepiekli) a vypražte ich na horúcom oleji. Podávajte so zemiakmi či zemiak. šalátom. DOBRÚ CHUŤ PRAJEM :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 15.5.2010, 9:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |