končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Ovčí syr so zeleninou v alobale - naozaj vynikajúci!POTREBNÉ PRÍSADY plátky ovčieho syra (asi tak 1,5-2 cm široké), paradajky, mladá cuketa, cibuľa, olivový olej, bazalka, grilovacie korenie, prípadne soľ, alobal POSTUP PRÍPRAVY 1. Rúru si predhrejeme na 200°C. 2. Pripravíme si alobal (keď je tenší, tak je lepšie ho dať dvojmo), ktorý polejeme troškou olivového oleja. 3. Na olej uložíme plátok ovčieho syra, ktorý zase polejeme troškou oleja. 4. Na syr naukladáme zeleninu - plátky cukety, plátky paradajok, "lupienky" cibule (cibuľu rozkrojíme na štvrtky a jednotlivé vrstvy od seba oddelíme, čím nám vzniknú "lupienky"). 5. Celé to posypeme bazalkou a grilovacím korením. 6. Alobal dobre uzavrieme. 7. Pečieme približne 30 minút uzavreté, potom opatrne alobal roztvoríme a pečieme ešte asi 5 minút. 6. Podávame teplé s pečivom, pečenými zemiakmi či hranolkami. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 9.3.2017, 20:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |