Gabriela P. (helvetia) ID 13483 |
 |
mimibazar.sk/helvetia |
Oblasť: Michalovce |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 21.3.2007 |
Naposledy: 23.10.2016 18:01 |
Aktualizácia: 8.6.2014 16:51 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
200g pohanky
2 cibule
200g sampinonov alebo hrst susenych hribov
1 strucik cesnaku
rasca
majoran
mlete cierne korenie
podravka s bylinkami alebo horska sol s bylinkami
150g struhaneho syra
olej a sol podla potreby
POSTUP PRÍPRAVY
Cibulu pokrajame najemno a oprazime na oleji dosklovita, pridame pohanku ( mozeme nahradit jacmennymi krupami ) achvilu poprazime. Zvlast na oleji podusime sampinony (mozeme nahradit susenymi hribami, ktore na pol hodiny namocime do vody) a primesame ich k pohanke. Osolime horskou solou s bylinkami, pridame rascu, ja pouzivam drvenu, mlete korenie, majoran, pretlaceny alebo postruhany cesnak, popripade podravku s bylinkami.Zalejeme dvojnasobnym mnozstvom horucej vody a prikryte udusime do makka. Na tanieri polejeme oprazenou nakrajanou cibulkou a posypeme struhanym syrom podla chuti. Ja pouzivam udene tofu.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |