končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapekané zemiaky s kukuricou a nivouPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, konzerva kukurice, niva, cesnak, kyslá smotana, mlieko, maslo, soľ, čerstvá bazalka POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si uvaríme v šupke. Keď vychladnú ošúpeme a nakrájame na kolieska. Zapekaciu formu vymastíme maslom a dáme jednu vrstvu zemiakov, posolíme, posypeme kukuricou (kto má ako rád), dáme 1 strúčik cesnaku (pretlačený alebo nakrájaný), a posypeme nastrúhanou nivou a na toto všetko dáme kúsky masla. Toto vrstvenie opakujeme kým máme suroviny. Nakoniec to celé zalejeme smotanou, do ktorej sme pridali trochu mlieka a čerstvo nakrájanú bazalku. Zapekáme kým nie je vrch taký hnedo chrumkavý ,). Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.10.2013, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zelené halušky alebo halušky s medvedím cesnakomPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, viazanička medvedieho cesnaku, polohrubá múka, soľ, bryndza a kto chce môže dať aj slaninu POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky a medvedí cesnak rozmixujeme. Pridáme múku, soľ a vymiešame hladké cesto. Do vriacej vody hádžeme halušky cez haluškovač a keď vyplávajú na povrch, scedíme, zmiešame s bryndzou a kto chce môže aj s podusenou slanikou. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.4.2013, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |