. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYBY A DARY MORA

Lucia P. (lupali) ID 9166
.
mimibazar.sk/lupali
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.12.2006
Naposledy: 28.11.2018 8:03
Aktualizácia: 29.11.2016 17:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 98
RODINNÉ FOTOGRAFIE 78
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 9
NÁVODY 3
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

RYBY A DARY MORA

Rezance z krabích tyčiniek so zeleninou-bleskovka:)



POTREBNÉ PRÍSADY

balíček krabích tyčiniek-zeleninová alebo bylinková alebo obyčajná soľ-citrón-sójová omáčka/najlepšie prírodne fermentovaná SHOYU/-olivový olej-cibuľa-cesnak-mrazená zelenina/najlepšie zmes s fazuľovými strukmi, paprikou,karfiolom-jednoduho čo najfarebnejšia, nech to má šmrnc:)

POSTUP PRÍPRAVY

Krabie tyčinky povaríme v osolenej vode s trochou citróna približne 2 minúty a potom ich hneď šupneme na sitko, necháme vychladnúť. Po vychladnutí jednotlivé tyčinky "rozstrapkáme" na rezance, ide to mimochodom veľmi ľahúčko a s radosťou nám určite pri tejto zaujímavej činnosti pomôžu naše ratolesti:) Keď máme rezancov plnú misu, zalejeme ich sójovou omáčkou a necháme odpočívať. Zatiaľ si na olivovom oleji speníme na jemno nakrájanú cibuľu a cesnak, popražíme, pridáme mrazenú zeleninua sprudka opekáme približne 3-4 ? /nestopla som si to/ minútky, aby nám zeleninka ostala pekne krehká, chrumkavá a nestratila farbu. Potom už len pridáme rezance, prehrejeme, dochutíme soľou a naservírujeme na tanier. Ozdobíme nasekanou vňaťou /ja som použila mladú cibuľku/ a hotovo. Naozaj je to jednoduché, veľmi rýchle a zaujímavé aj chuťovo aj na pohľad:).

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 3.5.2009, 11:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu