Janik G. (janicekBJ) ID 61360 |
|
Oblasť: Bardejov |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 1.10.2008 |
Naposledy: 2.10.2019 22:49 |
Aktualizácia: 21.2.2011 22:08 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Ryba (my sme mali Hoki), naozajstne cerstve maslo, sol, cierne korenie, korenie na ryby, trosku bujonu, voda na podliatie, suseny cesnak
POSTUP PRÍPRAVY
Rybu si osolime, okorenime cier.korenim a korenim na ryby, osmazime na masle z oboch stran, podlejeme troskou vody, pridame asi 1/4 kocky slepacieho bujonu, granulovany cesnak a prikryte dusime,kym ryby nie su makke. Trva to len chvilku,tak pozor,aby sa vam uplne nerozpadla. Hotovu rybu pokvapkame citronovou stavou. Jednoduche, rychle a vyborne, toto dnes pripravil na veceru moj drahy manzel :o) Ako prilohu sme mali pecenu zeleninu podla Lubky,ale dojedali sme s cerstvym chlebom a bolo to tiez vyborne
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (13) posledné: 7.1.2010, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |