Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
RYBA: pangasius, soľ, korenie 4 farieb, hladká múka na obalenie, maslo na osmaženie, ZÁLIEVKA: plátok masla cca 1,5 cm hrubý, cca 1 dcl mlieka alebo smotany na varenie, tavený syr cca 80 g, 1 PL solčanka, mletá morská soľ, troška nastrúhaného tvrdého syra, ZVYŠOK: zemiaky, cibuľka – nakrájať na kolieska, rajčiny - nakrájať na kolieska, korenia: soľ, korenie 4 farieb, rasca – podľa chuti, nemusí byť maslo na vymastenie zapekacej formy pár plátkov masla na zemiaky poslednej vrstvy
POSTUP PRÍPRAVY
Presné množstvá nemám - recept vznikal náhodne za pochodu pri príprave nedeľného obeda :-). Ale zachutil hlavne deťom - tak som ponamáhala držku a spísala som si do budúcna, ako vznikal, ak by náhodou dostali opäť chuť na tohto pangasa :-).
Foto na recepte nie je práve lákavá, ospravedlňujem sa - ale je to krájaním horúceho jedla po dopečení, keďže hladné krky už čakali na svoj "nášup". Po stuhnutí sa dá krásne a úhľadne porciovať, chuť je však stále rovnako jemná.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (6) posledné: 16.11.2012, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |