končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYBY A DARY MORA |
Pečené pstruhy.POTREBNÉ PRÍSADY Pstruhy,maslo,citrón,soľ,červenú papriku,zemiaky,korenie na pečené zemiaky. POSTUP PRÍPRAVY Umyté pstruhy nasolíme a zvrchu aj opaprikujeme.Do vnútra dáme plátky masla a koliečko citrónu.Väčšie zemiaky riadne umyjeme a dáme na 10 minút do mikrovlnky.Len tak na sucho bez vody.Potom zemiaky prekrojíme a pokoreníme korením na pečené zemiaky.Poukladáme na plech vedľa pstruhov,trošilinku podlejeme olejom a málinko aj vodou.Pečieme vo vyhriatej teplovzdušnej rúre na 180°C asi 20 minút. Pstruhy sú fakt vynikajúce,aj keď niesú pokorenené korením na ryby.To korenie kazí celkovú chuť rybieho mäska.Dúfam,že Vám bude chutiť tak ako nám včetne nášho malého dvojročného synčeka.Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.12.2016, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Morská šťuka pod syromPOTREBNÉ PRÍSADY 4 filety z morskej šťuky, 70 g eidamu, 2 lyžice horčice, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterovou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich odležať asi hodinu. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 1.4.2007, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |