. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > RYBY A DARY MORA

Jana C. (Naja) ID 3566
.
mimibazar.sk/najaa
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.4.2006
Naposledy: 18.2.2020 17:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 268
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 30
NÁVODY 1
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

RYBY A DARY MORA

Pečené pstruhy.



POTREBNÉ PRÍSADY

Pstruhy,maslo,citrón,soľ,červenú papriku,zemiaky,korenie na pečené zemiaky.

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté pstruhy nasolíme a zvrchu aj opaprikujeme.Do vnútra dáme plátky masla a koliečko citrónu.Väčšie zemiaky riadne umyjeme a dáme na 10 minút do mikrovlnky.Len tak na sucho bez vody.Potom zemiaky prekrojíme a pokoreníme korením na pečené zemiaky.Poukladáme na plech vedľa pstruhov,trošilinku podlejeme olejom a málinko aj vodou.Pečieme vo vyhriatej teplovzdušnej rúre na 180°C asi 20 minút.
Pstruhy sú fakt vynikajúce,aj keď niesú pokorenené korením na ryby.To korenie kazí celkovú chuť rybieho mäska.Dúfam,že Vám bude chutiť tak ako nám včetne nášho malého dvojročného synčeka.Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.12.2016, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Morská šťuka pod syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

4 filety z morskej šťuky, 70 g eidamu, 2 lyžice horčice, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterovou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich odležať asi hodinu. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 1.4.2007, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu