Jana C. (Naja) ID 3566 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
Morská šťuka pod syrom
[ recept č. 1105 zo dňa 6.3.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
4 filety z morskej šťuky, 70 g eidamu, 2 lyžice horčice, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterovou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich odležať asi hodinu. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom. |
 | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (31.3.2007, 20:13) |
Milá Janka, dnes sme to mali na obed a veľmi nám chutilo. Vďaka za super recept.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (1.4.2007, 7:31) |
Zuzka teším sa že Vám chutilo. Ja som týmto receptom presvedčila môjho muža že ryby sú tiež dobré jedlo.Najbližšie sa chystám pripraviť mu lososa.Tak snáď si bude tiež pochvalovať.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (1.4.2007, 12:30) |
Losos je super. Ja odporúčam aj žraloka - my sme ho jedli prvý raz na dovolenke v Bulharsku a veľmi nám chutil. Minulú nedeľu som skúsila žraloka pripraviť aj doma a výsledok bol super.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |