jana j. (Janushinka) ID 30839 |
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 23.12.2007 |
Naposledy: 23.6.2020 22:02 |
Aktualizácia: 30.9.2018 19:02 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]() PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
pangasius, maslo, korenie, cesnak, provensálske bylinky, smotana na varenie, niva alebo podobný syr
POSTUP PRÍPRAVY
Nie som veľký fanúšik rýb (až na 2-3 druhy) ale takto urobená rybka mi celkom chutí :) Pangasia osolíme a okoreníme z oboch strán, z vrchnej posypeme ešte mletou červenou paprikou. Zapekaciu misu obložím plátkami masla, na ne poukladám okorené kúsky ryby. Cesnak nakrájame na plátky a posypeme po rybke a tiež posypeme provensálskymi bylinkami. Nakoniec poukladáme opäť kúsky masla. Prikryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 20min na cca 190°. Potom zložíme alobal a necháme ešte do zlatista dopiecť. Omáčku si pripravíme veľmi rýchlo, smotanu dáme variť, pridáme nakrájanú nivu a necháme prevrieť, osolíme, okoreníme podľa chuti a ak je treba, zahustíme múkou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (1) posledné: 26.5.2012, 10:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |