
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
![]() Losos s citrónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY filety z lososa, soľ, mleté biele korenie, maslo, olej. Na omáčku: 250 ml smotany na šľahanie, 1/2 citróna, cukor, soľ, korenie štyroch farieb. POSTUP PRÍPRAVY Lososové filety si prekrojíme na potrebnú veľkosť, prípadne podľa chuti. Okoreníme soľou a bielym korením. Na panvici lososa opražíme ja dávam pol na pol olej a maslo. Najprv opražíme z tej strany kde je koža, ja to zakrývam pokrievkou, aby sa prepiekol, potom z druhej strany len trošku osmažím na minútku, aby chytil peknú farbu ale nie je to nutné. OMÁČKA: V hrnci si na miernom ohni zohrejeme šľahačku, do nej pridáme šťavu z citróna podľa chuti a dochutíme cukrom a soľou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 15.5.2014, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |