Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
filety z lososa, soľ, mleté biele korenie, maslo, olej. Na omáčku: 250 ml smotany na šľahanie, 1/2 citróna, cukor, soľ, korenie štyroch farieb.
POSTUP PRÍPRAVY
Lososové filety si prekrojíme na potrebnú veľkosť, prípadne podľa chuti. Okoreníme soľou a bielym korením. Na panvici lososa opražíme ja dávam pol na pol olej a maslo. Najprv opražíme z tej strany kde je koža, ja to zakrývam pokrievkou, aby sa prepiekol, potom z druhej strany len trošku osmažím na minútku, aby chytil peknú farbu ale nie je to nutné. OMÁČKA: V hrnci si na miernom ohni zohrejeme šľahačku, do nej pridáme šťavu z citróna podľa chuti a dochutíme cukrom a soľou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (3) posledné: 15.5.2014, 21:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |