končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
RYBY A DARY MORA |
Karí ryba so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 500g rýb Pangasius, zelenina podľa vlastnej chuti, citrónová šťava, olej, soľ, 200 ml vody, 200 ml kokosového mlieka, Mangoot Mix 100g POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame olej, soľ, citrónovú šťavu a vytvoríme zmes. Zmesou potrieme rybu, ktorú sme nakrájali na väčšie kusy. V panvici na oleji mierne usmažíme Mangoot Mix tak, aby sa tento mix zohrial a prevoňal. Pridáme 200ml vody, 200ml kokosového mlieka. Privedieme do varu, pridáme ryby a ešte pár minút varíme, tak aby ryba zmäkla. Na koniec pridáme na pár minút zeleninu. Solíme podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Mangoot FishPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g makrely alebo čerstvej ryby, Citrónova šťava, Olej, Soľ, 200 ml vody, 200 ml kokosového mlieka, Mangoot Mix 100g POSTUP PRÍPRAVY Zmiešame olej, soľ, citrónovú šťavu a vytvoríme zmes. Zmesou potrieme rybu. V panvici na oleji mierne usmažíme MANGOOT MIX tak, aby sa tento mix zohrial a prevoňal. Pridáme 200ml vody, 200ml kokosového mlieka. Privedieme do varu a potom pridáme ryby. Na koniec pridáme na pár minút zeleninu. Varíme rybu ešte niekoľko minúť, tak aby zmäkla. Solíme podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 6.2.2011, 20:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Sladko-kyslá rybaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g makrely nakrájenej na kúsky, trochu octu, 2 ks červenej a 1 ks zelenej papriky, Cibuľu, ½ uhorky, Atjar Kuning Mix 100g POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme zmes Atjar Kuning Mix v 250 ml vody. Pridáme ocot, soľ a cukor do sladkokyslej chuti. Na panvici v oleji vysmažíme rybu. Vyberieme rybu a do toho istého oleja pridáme uhorky, papriku, cibuľu, zeleninu a mierne osmažte. Potom ryby so zeleninou dáme do omáčky a pár minút povaríme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Farebná rybaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g rýb Pangasius, 145 g biely smotanový jogurt, 1 strúčik cesnaku, Olej, Citrónová šťava, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, Soľ, Drvená rasca, Žltá , oranžová, zelená paprika, Cherry paradajky, Zelená fazuľka, 2 červené cibule, Kôpor, Petržlenová vňať, Citrónová kôra, Kôpor, 1 lyžička medu, Príloha: varené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Filety si nakrájame na väčšie kocky a mierne posolíme. Pripravíme si marinádu: ½ jogurtu, 1-2 lyžičky dochucovacej pasty Sambal Badjak, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 roztlačený strúčik cesnaku, 2 lyžice oleja, 1 lyžičku drvenej rasce a všetko dobre rozmiešame. Pokrájanú rybu uložíme do marinády a trochu premiešame, tak aby sme mali rybu dôkladne namočenú. Necháme cca 2 hodiny odležať v chladničke. Medzi tým si nakrájame zeleninu a pripravíme si dressing: rozmiešame 1 lyžičku citrónovej šťavy, ½ bieleho jogurtu , kôpor, petržlenovú vňať, citrónovú kôra, med na dochutenie a dáme vychladnúť do chladničky. Po 2 hodinách marinovania rybu so zeleninou striedavo napichávame na špajdle. Zohrejeme si trochu oleja v grilovacej panvici a špízy dôkladne ugrilujeme z každej strany. Podávame s varenými zemiakmi a jogurtovým dressingom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |