končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
RYBY A DARY MORA |
Šalát zo štukyPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g pečené šťuky, 150 g póru, 150 g čínskej kapusty, 300 g fazule v paradajkovej omáčke, pol lyžičky čierneho korenia, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pečené mäso vykostíme, nakrájame, pridáme na kolieska nakrájaný pór a na rezance nakrájanú čínsku kapustu, fazuľky s omáčkou, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pikantný grilovaný pstruhPOTREBNÉ PRÍSADY 2 pstruhy, cibuľa, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, olej, citrón, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy na povrchu aj zvnútra osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu s petržlenovou vňaťou posekáme skoro na kašičku, pstruhy potrieme olejom a cibuľovou zmesou. Grilujeme približne 5 minút s každej strany. Výborne sa k tomu hodia varené zemiaky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |