končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
Grécke - pastitsio mleté mäso s hrubými makarónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 500g hrubé dlhé makaróny, 2 vajcia, olivový olej, na mäsovú zmes: 700g teľacie mäso, 1 cibuľa, 500g balenie rajčinovej šťavy alebo 5 rajčín vymixovaných, soľ, čierne korenie, 2lyžice cukru, 2 lyžičky škorice a 2 klinčeky, 2 bobkové listy, na bešamel: 1L mlieka, 8 polievk.lyžíc hladkej múky,3 polievk.lyžice masla, soľ, korenie,trochu muškátového oriešku, 2 vajcia,200g slaný tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY 1, makaróny si uvaríme v osolenej vode, scedíme, zmiešame s 2 vyšprudlovanými vajíčkami a dáme na vyolejovaný vyšší plech s rozmerom 30x40 a posypeme strúhaným slaným syrom 50g 2, v hrnci si osmahneme pokrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso, osmahneme, zalejeme rajčinovou šťavou, osolíme, pridáme korenie, cukor, škoricu, klinčeky a bobkové listy a na miernom plameni varíme 40 minút, hotové odstavíme a vyberieme klinčeky a bob.list , vlejeme mäsovú zmes na makaróny 3, pripravíme si bešamel: v hrnci si rozpustíme maslo, pridáme hladkú múku, rýchlo miešame, stíšime oheň na minimum a za stáleho miešania pridávame mlieko, miešame,aby sa nám neurobili hrudky a varíme do zhustnutia, ochutíme soľou, korením a trochou muškátového korenia, po zhustnutí hrniec Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (28) posledné: 6.4.2012, 15:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |