
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
![]() LasagnePOTREBNÉ PRÍSADY olej, stredná cibuľa, strúčik cesnaku, 1/2 kg pomletého mäsa, asi 150 g kečupu, 1 väčší paradajkový pretlak, môžu byť i 4 polievkové lyžice červeného vína, bazalka, soľ, peper, cestoviny Lasane (kupujem v Tescu) na bešamelovú omáčku: 50 g masla, 50 g múky, 600 ml mlieka, 125 g nastrúhaného syra Eidam POSTUP PRÍPRAVY v hrnci si speníme na oleji cibuľku, pridáme pomleté mäso a osmažíme do hneda, pridáme prelisovaný 1 cesnak, parad. pretlak, kečup, bazalku, soľ, peper a môže byť i víno. Dusíme 20-25 minút. Medzitým si nastrúhame 125 g syru Eidam (niekedy pomiešam všetky syry aké chladnička ponúkne). Urobím bešamelovú omáčku: 50 g masla roztopím a pridám 50 g hladkej múky, postupne pridávam 600 ml mlieka, neustále to treba miešať, variť asi 10 minút, potom pridať nastrúhaný syr a miešať kým sa syr nerozpustí. Vezmeme si plech a vrstíme takto: cestoviny omáčka mäso omáčka cestoviny Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 48 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 2.11.2009, 21:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |