Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 stredne veľký kel,
250g hovädzieho mäsa,
150g bravčového mäsa,
1 cibuľa,
80g ryže,
mleté nové a čierne korenie,
3 strúčiky cesnaku,
30g údenej slaniny,
olej, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Z kelu odstránime vrchné listy, umyjeme a sparíme vo vriacej vode. Mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Pridáme cibuľu pokrájanú na drobno, pretlačený cesnak, udusenú ryžu, majorán, osolíme, okoreníme, a premiešame. Na vychladnutom keli rozvinieme listy, srdiečko vyberieme a postupne medzi listy vkladáme plnku a listy pritláčame. Nakoniec previažme niťou. Na pekáči rozškvaríme slaninu pokrájanú na kocky, vložíme kel, podlejem horúcou vodou, prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme dve hodiny.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |