končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MLETÉ MÄSO |
Gulky v paradajkovej omackePOTREBNÉ PRÍSADY Gulky: 500g bravcove mlete maso, 2 vajicka, 1 strucik cesnaku, sol, cierne korenie a mletu papriku, 1 krajec chleba. Omacka: 2pl hladkej muky, 3PL olej, 500ml vody, paradajkovy pretlak, koreniny podla chuti.Ja som dala aj 1 kocku zel. bujonu, nove korenie a bobkovy list a trosku cukru. POSTUP PRÍPRAVY Masove gulky: Vsetko spolu dobre premiesat, vytvarovat gulky obalit v hladkej muke, poukladat na vymasteny plech, podliat 2dcl vody prikryt alobalom a ja som potom takto piekla pri 215 stupnoch 30 min a potom som dala alobal prec a nechala zapiect z vrchu na 10 min. Omacka: Z oleja a múky spravíme zásmažku .Zalejeme vodou a poriadne rozmiešame metličkou aby sa nám nespravili hrudky z múky.Pridáme pretlak,korenie,soľ,bobkový list a cukor.Rozmiešame metličkou,privedieme k varu. Mozu sa dat gulky ked su upecene do hrnca s omackou ale ja ich mam zvlast vacsinov varim na dva dni, tak sa mi to lahsie potom ohrieva a nie su rozmocene. Dobrú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 13.1.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |