. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MLETÉ MÄSO

Helena Š. (kvetinocka) ID 145542
mimibazar.sk/kvetinocka
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.3.2010
Naposledy: 1.6.2012 12:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 28
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 23
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

MLETÉ MÄSO

Parky na chlapsky sposob-podla svokra



POTREBNÉ PRÍSADY

Parky obyčajne(alebo špekačky-tie su lepšie),podla počtu ludí-my robíme 5ks špekačiek,3cibule,1 čierne pivo,1 pl horčice,8 pl kečupu,5 feferoniek alebo baranich rohov

POSTUP PRÍPRAVY

špekačku si pozdlžne pkrekrojíme,nakrajanu cibulu na mesiace vložime so špekačky,na cibulu feferonku alebo barani roh a spevnime šparatkami.Poukladame špekačky do hlbšej rajnice,vylejeme na špekačky pivo,pridame kečup,horčicu a ak ostala ostatnu cibulku.Dusíme pod pokrievkou cca 20min.Je to fajne štiplave,no neskutočne dobreee.Recept mam od mojho svokra,neni tyžden kedy by sme to nerobili.Podavame to s chlebom a k tomu jeme chren.Zaručujem,že si to oblubia vaši chlapi a aj ženam to nebude lahostajne,ktore maju radi štipkave.:-)DOBRU CHUŤ!!!!!!!!!!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Bočikova rolada-plnena


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg prerasteneho bočika,250ml sladkej smotany,1 pl vegety,1 ml soli,koreniePLNKA: petržlenkova vnaťka,150g šunkovej salami,7 vajec(praženica),2 červene papriku(možu byť aj zavarane)

POSTUP PRÍPRAVY

Zomeliete mäsko na mlynčeku,zmiešame s prísadami a nechame cez noc postať v chladničke.Rano si masu rozložime na igelit potravinarska folia,na tenko,aby sme mohli potom stačať.Na masu uložime praženicu zo 7 vajec a červenej papriky s vnaťkou.Pomocou igelit.folie rolujeme na roladku.Dame na plech.Ničím nepodlievať,ani olejom-vodou...same si to pustí šťavičku.Zakrijeme druhym opačnym pekačikom a pečieme,alebo si roladu dame do alobalu.Velmi dobre....ja to pečiem na každučku Velku noc...a každemu velmi chutí.Napln si možete podla vlastnej fantazie striedať..ja davam aj syr zo šunkou a šampiony...Dobru chuť vam želam.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Faširky-domace


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

uvarene pomlete mäso(kuracie) 0,5 kg,pomlety bočik 0,5 kg,štipka prisady do faširky(korenina),2 cele vajcia,2 stručiky cesnaku,sol,čierne korenie,majoranka,pomleta cibulka

POSTUP PRÍPRAVY

všetky ingrediencie spolu vymiešať a tvarovať gulky v priemere 5 cm,obalovať v struhanke a vysmažať na oleji.Su velmi chutne-odporučam k rajčinkovej omačke s pichanymi zemiakami.Recept od mojej svokri.Dobru chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.2.2011, 13:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu