končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MLETÉ MÄSO |
ČevabčičiPOTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčové pliecko, soľ, korenie, sladká paprika na obaľovanie hl.múka, sladká paprika ako príloha cibuľa, horčica, zamiaky, POSTUP PRÍPRAVY Mäso pomelieme pridáme soľ, korenie a papriku všetko dobre premiešame a tvarujeme malé valčeky ktoré obaľujeme v múke do ktorej pridáme červenú papriku. Vyprážame na horúcom oleji. Podávame zo zemiakmi, nakrájanou cibuľou a horčicou. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.10.2009, 13:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mletý rezeň so syromPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bôčik nie veľmi mastný, 0,2 l mlieka, 25 dkg tvrdý syr a soľ je dobré si ich pripraviť jeden deň vopred na obaľovanie 2 vajíčka, hl múka, strúhanka a olej POSTUP PRÍPRAVY Bôčik pomelieme, osolíme a postupne zapracujeme mliekok, všetko dobre premiešame a uložíme do chladničky. Na druhý deň vmiešame postrúhaný syr rukou tvarujeme rezne /ako fašírky/ a obaľujeme presne ako klasické rezne: múka, vajce, strúhanka a vyprážame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 17.11.2011, 6:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |