. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Petra G. (Pat) ID 9688
.
mimibazar.sk/pat
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.12.2006
Naposledy: 16.4.2024 7:48
Aktualizácia: 16.4.2024 7:48
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 11
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 573
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 104
NÁVODY 14
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Palacinky plnené mletým mäsom



POTREBNÉ PRÍSADY

Palacinky, bravčové mäso, cibuľa, koreniny, kyslá smotana, smotana na šľahanie, tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku opražíme na oleji, pridáme na kocky pokrájané bravčové mäso, osolíme, pridáme muškátový orech a štipľavú papriku, dusíme, kým mäso nie je mäkké. Mäso potom vyberieme, pomelieme. Šťavu zahustíme múkou rozmiešanou v kyslej smotane, pridáme ešte 1dl sladkej smotany. Trošku šťavy pridáme do pomletého mäsa spolu s tabascom (samozrejme len ak máme radi štipľavé). Palacinky plníme mäsom, ukladáme do zapekacej misky, zalejeme omáčkou, posypeme syrom a zapečieme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Guľky z mletého mäsa v paradajkách



POTREBNÉ PRÍSADY

Guľky: mleté bravčové mäso, rasca, koriander, chilli, oregano, rozmarín, soľ, vajce, strúhanka
Omáčka: Čerstvé paradajky alebo 500g lúpaných paradajok v konzerve, vegeta, bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny na guľky dobre spracujeme a rukami namočenými v studenej vode tvarujeme guľky, ktoré poopekáme z každej strany na olivovom oleji a poukladáme ich do zapekacej misky.
Omáčka - na troche olivového oleja opražíme cibuľku a cesnak, pridáme paradajky, ochutíme vegetou a podusíme 15 minút. Ak použijeme čerstvé paradajky, nakrájame ich na štvrťky a postrúhame na strúhadle tak, aby nám šupka zostala (nemusíme ich potom zvlášť spariť a šúpať). Na záver pridáme pokrájanú čerstvú bazalku. Omáčkou zalejeme guľky, môžeme pridať plátky mozzarelly a pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30 minút. Podávame s cestovinou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 22.3.2010, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu