Jana T. (Doli) ID 9581 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 22.12.2006 |
Naposledy: 27.1.2021 9:09 |
Aktualizácia: 23.11.2013 22:17 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
Na tento recept potrebujeme bravčový bôčik bez kosti - množstvo podľa počtu hladných krkov. Ďalej budeme potrebovať 6-10 strúčikov cesnaku a 1 lyžicu vegety, 1 lyžicu horčice a 1 lyžicu mletej červenej papriky.
POSTUP PRÍPRAVY
Bôčik si 24 hodín pred pečením potrieme roztlačeným cesnakom. Dáme ho na pekáč, podlejeme vodou, prikryjeme a upečieme do mäkka. Pred dopečením potrieme pastou, ktorú si urobíme z vegety, horčice a papriky a dopečieme do chrumkava, už otvorené. Najlepší je už vychladnutý, nakrájaný na tenké plátky s uhorkami, alebo horčicou a čerstvým chlebom. Viem že je to nezdravé, ale strášne moc dobré.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (2) posledné: 29.5.2012, 12:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |