končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Frankfurtské bravčové mäsoPOTREBNÉ PRÍSADY 700-800 g bravčové plece, alebo stehno (ja som použila plece) 1 väčšia cibuľa olej, soľ, MČK, ml.červená sladká paprika, ml.rasca, malý rajčiakový pretlak, 3 na tvrdo uvarené vajcia 3 párky 2-3 sterilizované uhorky 2-3 PL hladkej múky na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne (kto chce môže aj na kocky) , naklepeme z každej strany osolíme a okoreníme MČK. Do nižšieho širšieho hrnca dáme trochu oleja, popražíme na ňom do sklovita cibuľu a poprášime mletou červenou paprikou (pridáme aj 2-3 ČL), v hrnci postupne opražíme z každej strany rezne (aby sa nám uzavreli - stačí z každej strany 2 minútky), odkladáme . Keď sú všetky opražené, tak ich dáme naspäť do hrnca, podlejeme vodou posypeme ml.rascou a dusíme cca 45 min - 60 min. , aby mäso zmäklo. Počas dusenia pridáme pretlak (nemusíme). Dolejeme trochu vody, podľa toho kto ako má rád veľa šťavy. Ak je potrebné ešte dochutíme soľou a pridáme na jemno nakrájané párky a sterilizované uhorky, Necháme ešte cca 10 min. variť, aby šťava chytila z nich chuť. Nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou s vodou, necháme prevrieť a pridáme na jemno nakrájané vajíčka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 96 návštěvníkov) KOMENTÁRE (29) posledné: 31.12.2013, 13:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |