končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moravský vrabec podľa mňaPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové pliecko, cibuľa, cesnak, bylinná soľ, rasca, olej, voda POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na väčšie kúsky. Pekáč podlejeme olejom, pridáme na kolečká nakrájanú cibuľu a cesnak. Naukladáme mäsko posypeme bylinnou soľou a rascou, podlejeme vodou a dáme na cca na 45 min. piecť pri teplote 200 st. C. Počas pečenia dolievame vodu a mäso premiešame. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 16.11.2013, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |