. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Eva D. (Evusik) ID 8428
.
mimibazar.sk/evusik
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.11.2006
Naposledy: 19.4.2015 20:01
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)

DETSKÉ ŠPECIALITY

Pre detičky



POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=3669&postdays=0&postorder=asc&start=0

POSTUP PRÍPRAVY

Ak oprášite trošku ruský jazyk, nájdete tu množstvo chutných receptov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 1.8.2008, 22:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Eskimo rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

podľa MMB ID 15616

POSTUP PRÍPRAVY

:-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 25.4.2008, 7:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

56 inšpirácií



POTREBNÉ PRÍSADY

všetko čo je momentálne doma, kus fantázie a pevné nervy

POSTUP PRÍPRAVY

Obrázkov je 56 skúsim ich postupne sem vložiť. Nerobila som to ja, ale dostala som ich mailom a veľmi sa mi zapáčili.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 49 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 14.10.2009, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

VIANOČNÉ CUKROVINKY

Medovníčky



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hladkej múky, 250 g práškového cukru, 2 celé vajcia, 3 lyžice medu, 100g masla, 1/2 prášku do pečiva, 1 lyžička mletej škorice.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko zmiešame dokopy , vypracujeme cesto, rozvaľkáme a vykrajujeme rôznymi formičkami. Časť môžeme potrieť vajíčkom, ak chceme aby sa leskli. Pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista. Zdobíme cukrom: na 1 bielko 100 g preosiateho práškového cukru, ale musí sa riadne rozmiešať, aby v ňom neboli hrčky. V mikroténovom sáčku spravíme špendlíkom dierku a vychladnute medovníčky môžeme začať zdobiť. Medovníčky stvrdnú, teba ich nechať v krabici odležať, najlepšie vonku. Tento recept je na dosť veľkú dávku. Ak by ste chceli len na okoštovanie, stačí spraviť polovičnú dávku. Keď ich je veľa, tie drobnejšie prepichujem ihlou a vešiam na stromček :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (6) posledné: 2.12.2007, 17:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Moravský vrabec podľa mňa



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové pliecko, cibuľa, cesnak, bylinná soľ, rasca, olej, voda

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na väčšie kúsky. Pekáč podlejeme olejom, pridáme na kolečká nakrájanú cibuľu a cesnak. Naukladáme mäsko posypeme bylinnou soľou a rascou, podlejeme vodou a dáme na cca na 45 min. piecť pri teplote 200 st. C. Počas pečenia dolievame vodu a mäso premiešame.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 16.11.2013, 15:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Korytnačka



POTREBNÉ PRÍSADY

Chuťovo výborná torta.
Cesto:
7 vajec, 14 dkg práškového cukru, 14 dkg hrubej múky, 1 prášok do pečiva.
Plnka:
Džem, 500 ml šlahačkovej smotany, 550 ml mlieka, 1 balíček Zlatého klasu, 150g kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 6 lyžičiek želatíny, ovocie - ja som dávala jahody.

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme múku s práškom do pečiva a sneh zo 7 bielok. Plech pokryjeme papierom na pečenie a pečieme cca 10-15 min. Papier stiahneme, cesto natrieme džemom - ja som dávala marhuľový - a zavinieme do rolády. Zo 400 ml mlieka a Zlatého klasu uvaríme krém. Želatínu dáme napučať do 150 ml mlieka, mierne ju zohrejeme, rozmiešame, vlejeme do vychladnutého krému a spolu vyšlaháme. Pridáme vyšlahanú šlahačku a vanilkový cukor.
Roládu pokrájame na tenké kúsky a poukladáme ich na dno a boky oblej misky vyloženej mikroténom . Ja som ako oblú misku použila nerezový "cedník". Ďalej ju naplníme striedavo krémom a ovocím, v mojom prípade to boli jahody. Na vrch uložíme ešte ďalšie kúsky rolády /to bude potom spodok torty/.Tortu dáme na 12 hod. do chladničky stuhnúť. Potom ju len vyklopíme na tácku a môže sa ešte poliať trochou želatíny - bude lesklejšia. Dobrú chuť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 19.4.2011, 18:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Veľkonočný motýľ



POTREBNÉ PRÍSADY

Už tu podobná torta bola, toto je moja veľkonočná - jarná. Je skutočné výbornááááááá.
Forma na pečenie je s priemerom 24 cm.
Cesto:
3 vajcia,
150 g práškového cukru,
1 balíček vanilínového cukru,
140 g polohrubej múky,
1 ČL prášku do pečiva,
1 PL kakaa,
1/2 ČL škorice,
3 PL horúcej vody,
marhuľový džem
Krém:
250 ml kyslej smotany ,
1 balíček práškovej šľahačky,
150 ml mlieka,
2 balíčky vanilínového cukru,
kôra z 1 stredne veľkého pomaranča,
1 balíček práškovej želatíny,
50 ml pomarančovej šťavy,
Na dokončenie:
šľahačka v spreji,
farebný kokos /ten som nedávala lebo som nemala/,
ovocné želé,
2 trubičky

POSTUP PRÍPRAVY

1.
Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a vodou do hustej peny, potom vmiešame múku zmiešanú s kakaom, so škoricou a s práškom do pečiva. Korpus si vyložíme papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180 °C asi 20 až 25 minút. Po vychladnutí korpus prekrojíme, spodný plát cesta pokropíme rumom, natrieme džemom a spojíme. Založíme znovu odnímateľnú obruč alebo si urobíme zvýšený okraj z papiera na pečenie, aby forma bola vyššia ako cesto.
2.
Želatínu zalejeme pomarančovou šťavou, necháme napučať a neskôr pomaly roztopíme. Práškovú šľahačku vyšľaháme s mliekom, pridáme kyslú smotanu, vanilínový cukor, najemno nastrúhanú pomarančovú kôru a dôkladne premiešame. Nakoniec zašľaháme roztopenú želatínu a nalejeme na pripravené cesto, ktoré sme zvrchu pokropili rumom. Necháme tuhnúť v chladničke minimálne 8 hodín.
/Ja som to robila bez rumu./
3.
Po odstránení obruče tortu rozkrojíme na polovice a uložíme na tácku oblými stranami k sebe. Vrch posypeme farebným kokosom, šľahačkou nastriekame telo, okraje krídiel a dozdobíme ovocným želé. Ako tykadlá použijeme trubičky.
Dobrú chuť!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 13.4.2008, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu