Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
600 g bravčového mäsa, 200 ml medu, 1 veľká cibuľa, 200 g zeleru, 1 veľká paprika, 1 paradajka, 1 lyžica škrobovej múčky, 50 ml oleja, soľ
POSTUP PRÍPRAVY
Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na kocky, prudko opečieme na oleji a vyberieme. Cibuľu, zeler, papriku a paradajku očistíme, pokrájame na menšie kúsky, dáme do výpeku a dusíme 5 minút. Škrobovú múčku rozmiešame v troche vody spolu s medom. Mäso pridáme k zelenine a dusíme domäkka. Nakoniec prilejeme med so škrobovou múčkou a prevaríme. Podávame s ryžou.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (1) posledné: 7.11.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |