končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Sviečková na karamelovom základePOTREBNÉ PRÍSADY - mäsko (ja som dávala karé, ale môže byť akékoľvek mäso) - slaninka na prešpikovanie - 2-3 mrkvy, 2 petržleny, kus zeleru, 1 cibuľka - olej, 2 PL ocotu - 1 sladká smotana, 1 kyslá smotana - 4 PL cukru - 4 PL hladkej múky - celé nové korenie, bobkový list, vegeta, soľ - plnotučná horčica POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe...... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2011, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |