končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečené bravčové rezne s medomPOTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne, soľ, mleté čierne korenie, 1 jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón, 2 PL medu, maslo, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové rezne vyklepeme, na okrajoch narežeme a po oboch stranách opečieme, vložíme do maslom vymastenej zapekacej misy, osolíme a okoreníme. Potom ich polejeme medom, posypeme estragónom, prekryjeme kolieskami jabĺk, plátkami šunky a opäť kolieskami jabĺk. Na jablká uložíme plátky syra, polejeme medom a pečieme 15 – 20 min. pri 180°C. Posledných 5 min. zvýšime teplotu na 200°C. Podávame s pečenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 18.9.2011, 22:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezance s medomPOTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčového stehna, 3 PL medu, 3 PL sójovej omáčky, 4 dl smotany, 2 PL pražených mandlí, olej, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na rezance a sprudka opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a necháme chvíľu dusiť. Potom stíšime plameň a pridáme sójovú omáčku, med a pražené mandle. Pred dokončením podlejeme smotanou a necháme ju zhustnúť. Jedlo ozdobíme zeleninou. Podávame s hranolkami, alebo so zemiakovými kroketami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s mrkvovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 6 rezňov z bravčového stehna, 3 mrkvy, 2 petržleny, 1 zeler, 300 ml bieleho jogurtu, 1/2 citrónu, korenie, soľ, 6 PL dijónskej horčice, olej, čučoriedkový kompót POSTUP PRÍPRAVY Rezne vyklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Sprudka ich orestujeme z oboch strán na oleji, podlejeme vodou a necháne dusiť do mäkka. Po 15 min. pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu a varíme, kým nezmäkne. Mäso vyberieme a rozvarenú zeleninu rozmixujeme na hladké pyré.Pridáme biely jogurt, prevaríme a dochutíme citrónovou šťavou, poprípade korením. Podávame s knedlou, dodekorované čučoriedkovým kompótom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Živánska "Koliba"POTREBNÉ PRÍSADY 600 g údenej krkovičky bez kosti, 100 g slaniny, 100 g čerstvých šampiňónov, 50 ml svetlého piva, 5 PL oleja, 1 PL kremžskej horčice, 1 KL grilovacieho korenia, 3 cibule, 3 rôznofarebné papriky POSTUP PRÍPRAVY Z oleja, piva, horčice a korenia vytvoríme marinádu, v ktorej 6 hod. necháme odstáť na kocky nakrájanú krkovičku. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu a papriku na kocky a všetko spolu s mäsom striedavo napichujeme na ihly. Každú ihlu potrieme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo v rúre približne 35 min. Servírujeme s čerstvou zeleninou a chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsovo-ananásové ihlyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho alebo bravčového mäsa, 1 konzerva ananásu, 1 strúčik cesnaku, 50 ml sójovej omáčky, nastrúhaný čerstvý zázvor, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie kocky, prelejeme marinádou z cesnaku, oleja, nastrúhaného zázvoru, sójovej omáčky a soli a necháme odstáť v chlade asi 1 hod. Jednotlivé kocky mäsa napichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu a vyprážame na oleji, kým sa mäso neprepečie. Servírujeme s plátkom ananásu a zajedáme čerstvým chlebom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |