. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Lucia P. (Louli) ID 29417
Oblasť: Prievidza-Bojnice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.12.2007
Naposledy: 23.3.2016 8:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Obrátené bravčové rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

500 gbravčové karé, strúhanka, 1 vajce, 0,5 dcl olej, 4 KL horčica, 1 KL vegeta, 0,3 l voda, 3 PL kečup, vorchesterová omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové rezne naklepeme a okoreníme. Dáme do strúhanky a následne do rozmiešaného vajca. Opražíme na panvici. Pripravíme si zálievku - zmiešame 0,5 dcl oleja, 4 kávové lyžičky horčice, kávová lyžička vegety, 3 dcl vody, 3 polievkové lyžice kečupu a worchesterovú omáčku. Omáčku nalejeme na mäso v zapekacej nádobe, prikryjeme alobalom a vložíme do vopred vyhriatej rúry na 180 stupňov na 45 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 6.2.2018, 15:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové medajlóniky so smotanovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčová panenka, slanina, smotana na šľahanie, soľ, zelené korenie, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Panenku nakrájame na medajlóniky, osolíme, okoreníme a opražíme na rýchlo z 1 a z 2 strany a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Omáčka: slaninu nakrájame na drobné kúsky a vložíme do hrnca so zeleným korením a osolíme z ľahka opražíme, podlejeme to smotanou a privedieme do varu. Keď nám omáčka nezhustne zahustíme ju solamilom. Príloha - opekané zemiaky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 1.12.2010, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu