
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SUPER RÝCHLOVKA K OBEDU Z MLETÉHO MäSAPOTREBNÉ PRÍSADY Neviem, ako to pomenovať, ale napadlo ma to keď som prišla z práce a manžel mi pomlel bravčové mäso akože na fašírky. Pretože som nemala chuť na vyprážané, vzniklo toto. Je to perfiš, rýchle a možno bude niekomu chutiť. POSTUP PRÍPRAVY Dajte si uvariť ryžu ako prílohu, pretože kým sa táto spraví, mäso bude hotové. Neviem množstvá,pretože som mala pomleté bravčové plecko, ktoré mi ostalo po orezaní brav.pleca. Toto mäso som na cibuľke orestovala, Restujte, restujte do mäkka. Samozrejme osoliť, okoreniť , dala som tam worchester, pretože som ho momentálne mala doma. Keď bolo mäso mäkké, nastrúhala som tam kyslé uhorky. Pretože ich mám rada, mohlo ich byť 5-6. Ešte som tam dala tak za pol hrste sušených húb, ktoré som pomrvila. To som prehriala, dala som tam troška práškovej červ. papriky a možno 1/2 šľahačky. To kvôli šťave, aby to nebolo suché. No to by bolo všetko. Je to bleskovka a celkom dobre to chutí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 27.1.2011, 19:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*****MLYNÁRSKE REZNE*****POTREBNÉ PRÍSADY *******PRÍPRAVA JE RÝCHLA A NENÁROČNÁ-4 bravčové rezne, 3 dl mlieka, 4 strúčky cenaku, 15 g hladkej múky, 10 g mletej červ.papriky, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Naklepané rezne ponoríme na pol hodiny do mlieka, do ktorého dáme soľ a pretlačíme cesnak. Po vybratí obalíme v múke, ktorú zmiešame s paprikou. Vyprážame, podávame s hranolkami a tatarkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |