
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Cestoviny s údeným karé a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY 400g hrášku (čerstvého alebo mrazeného)\r\n300g údeného karé\r\n150ml mlieka\r\n250ml smotany na šľahanie\r\nmleté čierne korenie\r\n2 lyžice masla\r\ncestoviny\r\nparmezán POSTUP PRÍPRAVY Recept je zo stránky http://tipnajedlo.sk/recepty/cestoviny-s-udenym-kare-a-hraskom\r\nMäso si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme maslo, na kocky nakrájané mäso a necháme chvíľu opekať. K opečenému mäsu pridáme hrášok, korenie, smotanu, poriadne zamiešame a necháme dusiť kým hrášok nie je mäkký. Cestoviny si uvaríme al dente, podávame s mäsovo hráškovou omáčkou a parmezánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové karé s prosciutto omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 600g bravčového karé bez kosti\r\n1 malá červená cibuľa\r\n3 plátky prosciutta\r\n2 lyžice masla\r\n1 lyžica posekanej čerstvej bazalky\r\n2 lyžice nakrájaných sušených paradajok\r\n1/2 šálky bieleho vína\r\n2/3 šálky smotany na šľahanie\r\n soľ\r\n mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Recept na Bravčové karé s prosciutto omáčkou mám zo stránky Tipnajedlo.sk Mäso si nakrájame na 3 hrubšie rezne, vyklepeme ho, osolíme, okoreníme a necháme chvíľu odstáť. Medzi tým si nakrájame na drobno cibuľu, bazalku a sušené paradajky. Prosciuttio si natrháme na menšie kúsky. Na panvicu si dáme rozohriať maslo, pridáme mäso a opečieme z oboch strán do hneda. Mäso vyberieme z panvice. Do výpeku dáme cibuľu, bazalku a prosciuttio. Všetko spolu chvíľu opekáme, pridáme víno a smotanu. Poriadne premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme a pridáme do omáčky mäso. Panvicu zakryjeme a necháme dusiť 15 minút. Keď sa nám mäso podusilo môžeme ho podávať s pečenými zemiakmi alebo zemiakovým pyré. http://tipnajedlo.sk/ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 29.12.2014, 18:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |