. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Petra M. (len.petra) ID 23295
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.9.2007
Naposledy: 23.11.2020 15:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 214
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Vynikajúca živánska, alebo výborné jedlo z jedného pekáča



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg mäsa (ja dávam br. karé, môžeme dať aj krkovičku ak nám nevadí, poprípade aj kuracinu). Asi 2 kg zemiakov, 3 väčšie cibule, kus údenej slaninky, horčica, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo zbožňujeme nielen pre vynikajúcu chuť, ale hlavne šetrí čas, keďže príprava je jednoduchá a pečie sa to všetko krásne samo na jednom plechu. Takže najskôr si nachystáme mäsko, umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, posolíme a okoreníme a z oboch strán potrieme plnot. horčicou. Potom si dáme zohriať rúru na 200 stupňov. Zemiaky si ošúpeme a nakrájame na kolieska hrubé asi 0,5 cm. Ošúpeme si cibule, nakrájame buď na kolieska alebo na polkolieska. Slaninku si taktiež nakrájame asi na 12-15 tenších plátkov. Vezmeme si plech, najlepší je stredne veľký, vyšší, aby sa mám zmestili dve vrstvy. Trošku ho vymastíme olejom a začmeme ukladať prvú vrstvu zemiakov, posolíme ich, na to rozložíme polku plátkov mäska, posypeme polkou z celkového množstva cibule a na vrch poukladáme rovnomerne polku množstva slaninky. Potom urobíme ďalšiu vrstvu zo zemiakov, posolíme, mäsko, cibula, slaninka a zvyšok zemiakov, posolíme. Keď to máme pekne rozložené, zakryjeme plech alobalom a pečieme aspoň hodinku, môžeme aj hodinku a pol, na posledných 5 minút odokryjeme a zapneme gril, aby horné zemiačky pekne schrumkaveli. Mäsko by sa malo jemnosťou až rozpadávať na jazyku :o) k tejto delikatese sa výborne hodia uhorky, baranie rohy alebo iná naložená zelenina a pre chlapov pivko

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 20.7.2014, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu