
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 32 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Krkovička s pórovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY krkovička + korenie na pác * olej * kečup * sójová omáčka * pór POSTUP PRÍPRAVY Krkovičku nakrájame na plátky a napácujeme. Korenie na pác dáme podľa vlastnej chuti, ako sme zvyknutí. Dobre odležanú, napácovanú krkovičku opečieme pomaly na oleji z oboch strán. Potom k nej pridáme kečup, sójovú omáčku a nakrájaný pór. Dusíme do mäkka. Potom mäso vyberieme a omáčku mierne zahustíme. Podávame napríklad so zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 2.8.2010, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Zabíjačková kapustaPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * cesnak * bravčové pliecko * vegeta * gyros * mletá červená paprika * rasca * kyslá kapusta POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (6) posledné: 6.12.2019, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Pečený bôčik s kyslou kapustouPOTREBNÉ PRÍSADY bôčik * cesnaková pasta * drvený kmín * olej * cibuľa * kyslá kapusta POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 19.1.2012, 13:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Fazuľový guláš so zemiakmi a hráškomPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové pliecko * soľ * gulášové korenie * tmavá fazuľa v konzerve * zemiaky * sterilizovaný hrášok * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a šupneme na kocky nakrájané mäso. Restujeme za stáleho miešania pokiaľ nepustí šťavu. Osolíme, pridáme gulášové korenie, podlejeme vodou. V tlakovom hrnci varíme 15 minút. Po tejto dobe pridáme fazuľu, zemiaky nakrájané na kocky, dolejeme vodu, aby bolo zakryté. Varíme ďalších cca 10 minút. Úplne na záver pridáme hrášok a už len prehrejeme. Nakoniec zahustíme zátrepkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.10.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() GulášPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibule * bravčové pliecko * gulášové korenie * bujóny * zemiaky * paradajky * zelené papriky * zelenina (mrkva, petržlen, zeler) * vegeta * majoránka _____ Halušky: hrubá múka * soľ * vajce * voda POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 12.2.2011, 17:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčový guláš s lečom a fazuľouPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové pliecko * korenie na bravčové pečené * horčica * kečup * lečo * biela fazuľa * solamyl POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 11.5.2015, 13:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Laci pečené ("Laci pečeň")POTREBNÉ PRÍSADY bravčová krkovička * vegeta * mleté čierne korenie * plnotučná horčica POSTUP PRÍPRAVY Bravčovú krkovičku naklepeme, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením, plnotučnou horčicou príp. môže aj paprikou. Necháme odležať, môže aj do ďalšieho dňa. Opečieme na oleji pod pokrievkou, pomaly, aby nebolo surové. Hodí sa k tomu chlieb, baranie rohy a uhorka. Mňam :)) Často to robieva priateľová mamka tak som sa to rozhodla aj ja už urobiť, ale nerobila som z krkovičky, ale z pliecka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.5.2016, 9:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčové s párkovou klobásou a olivamiPOTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové stehno * mletá červená paprika * soľ * rasca * párková klobása * zelené olivy * solamyl POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané mäso a ďalej restujeme. Keď sa mäso zatiahne osolíme ho, pridáme troška celej rasce, mletú červenú papriku, prípadne môže aj trocha horčice a kečupu alebo iné koreniny podľa chuti. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Medzitým si na oleji opečieme kolieska párkovej klobásy a nakrájame olivy, ktoré potom pridáme ku mäkkému mäsu. Zahustíme solamylom a môžeme podávať. Ako prílohu som zvolila slovenskú ryžu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Domáce klobásyPOTREBNÉ PRÍSADY 10 kg mleté bravčové mäso (3 kg bôčik, 7 kg pliecko) * 8 dkg soli * 15 dkg maďarskej papriky * 6 balíčkov sušený cesnak * 2 - 3 balíčky biele mleté korenie * 1 balíček mletý zázvor * 1 KL mletý muškátový orech * 1 PL kopcovitá sušené oregano * 1 KL provensálske korenie * 2 balíčky mletá rasca _______ balíček - korenia balené približne po 18-20 g POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu poriadne premiešame. Pomocou mlynčeka a nadstavca plníme zmes do čriev a tvarujeme klobásky. Klobásky môžeme dať vyúdiť alebo si ich pripraviť nasledovne: Na teflonovú panvičku dáme olej a uložíme klobásky, na malom plameni postupným otáčaním klobásky opekáme kým nie sú upečené pekne do červena. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 19.10.2013, 18:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Bravčový debrecínsky gulášPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové stehno * olej * cibuľa * mletá červená paprika * soľ * mleté čierne korenie * hladká múka * slanina * párky * paradajky POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky. Na oleji orestujeme cibuľu, zaprášime mletou červenou paprikou a speníme. Pridáme k tomu mäso, necháme zatiahnuť, osolíme a okoreníme. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Zaprášime hladkou múkou a ešte podlejeme vodou, ďalej dusíme. Slaninu si nakrájame na kocky a vytopíme na panvičke, pridáme k nej na kolieska nakrájané párky a na kocky nakrájané paradajky. Túto zmes pridáme ku skoro gulášu a spolu ešte krátko podusíme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 2.10.2015, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 32 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |