. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Pavla P. (paulitaa) ID 210747
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.8.2011
Naposledy: 7.6.2013 18:47
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BRAVČOVÉ MÄSO

Masove pirohy s cibulovou omackou



POTREBNÉ PRÍSADY

Mlete bravcove/hovadzie maso 4 stredne cibule 2 smotany na slahanie liter plnotucneho mlieka 4 velke zemiaky vajicko polohrubu muku krupicu cierne korenie provenslaske korenie sol cukor ocot alebo citronovu stavu bujon

POSTUP PRÍPRAVY

Na panvicku si dame trosku oleja a podusime na nom mlete maso, osolime ho a na koniec pridame provensalske korenie a cierne korenie.
Do hrnca si dame varit zemiaky v supke a osolime ich. Medzi tym nakrajame cibule na jemno, dame ju do hrnca s troskou oleja, pocukrujeme a osmazime do sklovita. Potom ju zalejeme mliekom, pridame trochu soli, vegety a cierneho korenia...Varime cca 30- 40 minut za staleho miesania...Potom pridame bujon najlepsie zeleninovy, potom obidve smotany...a zahustime podla toho ako to ma kazdy rad...Potom pridame 3 polievkove lyzice cukru a dosolime podla chuti...potom pridame dve pl octu alebo citronovej stavy...ochutname a kto ako chce si dochuti omacku podla svojej chuti...cukru,soli,bujonu a octa mozete dat viac alebo menej ako chcete :)
Z varenych zemiakov urobime z muky vajca vody soli a krupice zemiakove cesto tak ako to ma kazdy rad...vyvalkame a vykrojime s hrncekom koliecka ktore naplnime masovou zmesou a prelozime na pol a zamackame vidlickou popripade kto ma na to taky sikovny pristroj tak to spravi s nim...pirozky naplnene uvarime vo vode so solou a olejom....Hotove pirohy prelejeme cibulovou omackou... :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 20.10.2011, 22:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu