Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Suroviny: 1 kg krkovičky alebo bravčové pliecko, 3 - 4 ks cibule, 2 - 3 PL horčice, 2 - 3 ks feferónky ,4 - 5 ks uhorky kyslej, korenie čierne mleté, olej, soľ.
POSTUP PRÍPRAVY
Postup receptu Cibuľu , mäso a uhorky nakrájame na malé kocky . Cibuľu osmažíme na oleji , pridáme na kocky nakrájané mäso a smažíme pár minút.Pridáme soľ,korenie , na kocky nakrájané kyslé uhorky , feferónky a horčicu. Nepodlievame , mäso si pustí vlastnú šťavu. Dusíme do zmäknutia. Takto pripravené mäso podávame s chlebom. Prajem dobrú chuť
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 17.9.2013, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |