. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Zuzana G. (belinka21) ID 14991
.
mimibazar.sk/belinka21
Oblasť: Bánovce nad Bebravou
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.4.2007
Naposledy: 11.11.2019 17:02
Aktualizácia: 8.1.2018 11:24
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 131
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

ZAPEKANE ZEMIAKY S KLOBASKOU A KAPUSTOU



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, klobáska, kyslá kapusta, cibuľka, smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

zemiaky si očistíme a nakrájame, cibuľku speníme na oleji a pridáme kyslú kapustu s klobáskou, podlejeme vodou, dochutíme korením, soľou a podusíme. Medzitým si vymastíme pekáč alebo sklenú misu olejom, naukladáme zemiačky, na to potom dáme podusenú kapustu, a na vrch dáme este zvyšné zemiaky a zalejeme smotanou. Prikryjeme alobalom a dáme piecť. Je to výborné, šťavnaté a chutne...:-)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (21) posledné: 2.12.2016, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

REZNE V MARINADE



POTREBNÉ PRÍSADY

4 - 6 bravčových reznov, olej na vysmážanie NA MARINÁDU: 2 vajcia, 1 PL kečupu, 1 PL grilovacieho korenia, 2 ČL solamylu, 4 PL sójovej omáčky, 1/2 ČL karí korenia, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne umyjeme, osušíme a zľahka naklepeme. Osolíme a okoreníme. Ingrediencie na marinádu spolu vymiešame, rezne poukladáme do plytkej misy a zalejeme marinádou. Na 24 hodín ich odložíme do chladničky.
Naložené mäso vysmažíme v horúcom oleji. Podávame s pečenými zemiakami alebo kašou, príloha je na vás podla chuti.Ja som do polky kaše ešte zamiešala osmažený špenát na masle.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu