. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Gabriela P. (helvetia) ID 13483
.
mimibazar.sk/helvetia
Oblasť: Michalovce
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.3.2007
Naposledy: 23.10.2016 18:01
Aktualizácia: 8.6.2014 16:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 199
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcova panenka na majorane - minutka



POTREBNÉ PRÍSADY

300g br. panenky, 1 PL dijonskej horcice, 1 velka cibula, 1 stredne velke kysle jablko, 2 PL oleja, 2 Pl roztopeneho masla, 1 čL suseneho majoranu, 1/2 čl mleteho č. korenia, sol

POSTUP PRÍPRAVY

Maso umyjeme, osusime, pokrajame na 3 cm hrube platky. Dlanou ich mierne naklepeme, osolime, okorenime a natrieme horcicou. Osupanu cibulu nakrajame na kolieska, umyte jablko aj so supkou na osminky, jadrovnik vykrojime. Cibulu s jablkom udusime na rozohriatom oleji do makka, vyberieme z panvice a odlozime do tepla. Do oleja pridame maslo a maso na nom opekame z kazdej strany asi 1 minutu. Pridame ostatne maslo a dusime zakryte asi 3-4 minuty. Prisypeme v dlaniach rozdrveny majoran, jablko udusene s cibulou, prehrejeme. Podavame so zemiakovou kasou alebo len s hlavkovym salatom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.3.2009, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pecene bravcove medailoniky s bryndzovou omackou



POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravcoveho kare 200g bryndzovej omacky Liptov gril korenie sol olej na opekanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravcove kare nakrajame na platky, osolime, okorenime a opecieme z oboch stran na rozohriatom oleji. Prepecene vyberieme na tanier. Bryndzovu omacku Liptov(kupite v kazdom dobrom obchode v kelimku) zohrejeme na panvici alebo v mikrovlnej rure podla navodu na obale. Na zaver polejeme pecene maso zohriatou bryndzovou omackou. Podavame s opecenymi zemiakmi. Je to nase oblubene rychle jedlo, je velmi chutne.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu