
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Medove rebierkaPOTREBNÉ PRÍSADY bravcove rebierka, korenie na pecene rebierka, pikantny kecup, med, cesnak, sojova omacka, olivovy olej, citronova stava POSTUP PRÍPRAVY 1. Rebierka jemne nasolime, nakorenime a dame piect na 220 stupnou cca na 25 - 30 min. 2. Kym sa nam rebierka pecu, pripravime si zmes, ktorou ich budeme potierat: V miske si zmiesame 2 - 3 PL kecupu, 1 PL medu, 3 - 4 struciky prelisovaneho cesnaku, trosku sojovky, 1 KL olivoveho oleja a trosku citronovej stavy. Ja to vzdy robim "od oka". 3. Rebierka potrieme zmesov z jednej strany, nechame zapiect, otocime, potrieme aj druhu stranu a dopecieme. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 31.10.2017, 0:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |