končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marináda na mäskoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia 2 rovné lyžičky soli 3/4 lyžičky mletého čierneho korenia 3/4 lyžičky papriky 3/4 lyžičky papriky štipľavej 3/4 lyžičky vegety 3/4 lyžičky kari 1 malú lyžičku horčice 1 malú lyžičku dreveného kmínu 1 malú lyžičku worcester omáčky 1 malú lyžičku kečupu 1 malú lyžičku sojovej omáčky 2 polievkové lyžice oleja 1 polievkovú lyžicu solamilu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
~~~ Flamendre ~~~POTREBNÉ PRÍSADY Toto jedlo je len pre tých ktorý majú radi korenisté a pikantné. 1 kg mäsa ( bravčové, kuracie) 3 vajcia 2 polievkové lyžice oleja 1 lyžica solamylu 1 lyžica kečupu 1 malá lyžička horčice 1 lyžička worchestru 1 lyžička drveného kmínu 1 lyžička pariky 1/2 lyžičky štiplavej papriky 1/2 lyžičky vegety 1/2 lyžičky kari korenia 1/2 lyžičky čierneho mletého korenia 2 lyžičky soli zarovnané POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín vymiešame marinádu. Mäso nakrájame, naklepeme a naložíme do korenín na 12hod. Ideálne je 24hod. Potom smažíme na oleji alebo opečieme na panvici, uložíme na plech, podlejeme vodu a strčíme do rúry na 180´C 30-40min. Podávame zo zemiakovou kašou alebo ryžou. Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová pochúťkaPOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravčového mäsa, 1 menšia cibuľa,1 malá lyžička papriky mletej, 1 veľká lyžica kečupu, 1 malá lyžička horčice, 1 malá lyžička vegety, 2 bobkové listy, 1/2 lyžičky majoránu, soľ, korenie, 100 ml smotany(môže byť aj na varenie) 2 lyžice hladkej múky, olej POSTUP PRÍPRAVY Na oleji speníme cibuľku. Mäso narežeme na plátky (rezance) a popražíme. Prisypeme papriku podlejeme pohárom vody, pridáme kečup, horčicu, vegetu, bobkoví list, majorán, soľ, korenie podľa chuti. Podusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pripravíme si smotanu s hladkou múkou ktorou to zahustíme. Necháme povariť a odstavíme. Podávame s hranolkami, zemiačikmi. Ja som robila farebnú tarhoňu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 17.4.2016, 11:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |