
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
![]() najlepšia ČÍNA na svete ! ! !POTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: 500g pravej hovädzej sviečkovej !!! NUTNÉ; 4 PL sladkej sojovej omáčky (Ketjab Manis) - Kaufland; 1 ČL čili-omáčky - nemusí byť, ale nie je cítiť; 2 PL škrobu; 2-3 ČL Aceto Balsamico (balsamico-ocot: tmavy,skoro čierny) - Kaufland; 3 PL suchého Sherry (špeciálny typ vína); 2 ČL hnedého cukru; štipka soli; 4 PL arašidového oleja; 2 ČL sézamového oleja; 1 PL sézam.semiačok na posypanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso umyť, osušiť, nakrájať na tenučké rezance (dĺžka 5cm, šírka 0,5 cm). Dobre pomiešať so sójovou omáčkou 2PL, čili omáčkou a škrobom. Zakryté v chladničke cca. 0,5-1 hodinu nechať postáť. Zvyšok sój.omáčky miešame s acetom balsamicom, sherry, cukrom, soľou, kým sa všetko nerozpustí (nazvem to koreninová zmes). 2 PL araš.oleja zohrejem vo woku pri najvyššej teplote. Pridáme 1/3 mäsa za stáleho (rýchleho) miešania opečieme do hneda. DOBA OPEKANIA JE CCA. 5-10MIN - PRETO JE NUTNÉ ABY BOLO KVALITNÉ JEMNÉ MäSO. NEODPORÚČAM NA ŇOM ŠETRIŤ A KÚPIŤ FALOŠNÚ SVIEČKOVÚ - inak zostane jedlo tvrdé, a nedostaneme chuťový efekt, ktorý chceme! Po upečení prvej várky vložíme do misky a prikryjeme, aby mäso zostalo teplé. Pokračujeme pridaním 1 PL araš. oleja s druhou a treťou tretinou mäsa - obdobne udržujeme v teple. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (36) posledné: 26.5.2011, 10:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |