končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Výborný gulášPOTREBNÉ PRÍSADY na 5 porcií: hov.mäso na guláš asi 700 g, 2-3 stredné cibuľe,5 stredne veľkých zemiakov, 5-6 strúčikov cesnaku/podľa chuti aj viac/, 2 paradajky +1 paprika / môžeme nahradiť lečom/,1 pretlak, soľ, čierne korenie, majoránka, ml.razca, petržl.vňať , masť POSTUP PRÍPRAVY Skúšala som množstvo receptov na guláše a ani jeden nebol "ten pravý" . Ochutnala som guláš mojej svokry a už iný ani nechcem jesť. Je proste dokonalý... Na masti spolu opražíme cibuľu + mäso + 1 nastrúhaný zemiak na hrubo.Pridáme celý pretlak,soľ, červ.papriku a asi 3 strúčiky prelisovaného cesnaku.Spolu ešte krátko posmažíme a zalejeme vodou.Osolíme, okoreníme. Vodu dávame len niečo viac ako je mäso. Ak treba mierne dolievame vodu. Dusíme až je mäso na 3/4 uvarené. Dolejeme vodu, pridáme na kocky nakrájané zemiaky + na jemné kocočky nakrájanú paradajku / bez kože/ a papriku.Varíme. Pred koncom dáme majoránku, petržl. vňať, mletú razcu, prelisovaný cesnak a podľa chuti dosolíme. Ešte trochu povaríme. Podávame s knedľou alebo chlebom. Tí čo majú radi si môžu do gulášu ešte pridať halušky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2014, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |