
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chili con carnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °°500g hovädzieho mäsa°°1 cibuľa°°1lyžička hladkej múky°°2 strúčiky cesnaku°°0,5 lyžičky čili korenia °°1lyžička soli°°mleté čierne korenie°°100ml červeného vína°°1kocka mäsového bujónu°°1konzerva nakrá- janých paradajok°°1konzerva fazule v slanom náleve°°olej POSTUP PRÍPRAVY - Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame nadrobno ( cesnak posekáme na menšie kúsky).Umyté a osušené mäso pomelieme. - Na horúcom oleji speníme pokrájanú cibuľu,pridáme pomleté mäso,opražíme a posypeme 1 lyžičkou hladkej múky. - Potom pridáme posekaný cesnak,0,5 lyžičky čili korenia, lyžičku soli a mleté čierne korenie. Podlejeme červeným vínom a mäsovým bujónom a 15 až 20 minút pod pokrievkou dusíme. - K udusenej zmesi pridáme pokrájané paradajky a precedenú,odkvapkanú fazuľu (podľa chuti môžeme pridať aj malú konzervu kukurice ). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsová roláda s kiviPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°400g hovädzieho alebo teľacieho mäsa(stehna) °°3 strúčiky cesnaku°°100g šunky°°3kusy kivi°°1 cibuľa °°50g parmezánu (alebo iného tvrdého syra)°°1PLhrubej múky°°mleté nové korenie°°soľ°°50g masti POSTUP PRÍPRAVY - Mäso natenko vyklepeme,osolíme,okoreníme,posypeme nadrobno posekaným cesnakom. - Na to poukladáme plátky šunky,na kolieska nakrájané olúpané kivi a cibuľu. Túto zmes posypeme postrú- haným parmezánom. - Roládu zavinieme a na masti udusíme domäkka (ak treba podlejeme horúcou vodou). - Ked´ je mäso mäkké,roládu vyberieme,masť posypeme 1PLhrubej múky,dochutíme mletým novým kore- ním,podlejeme vodou a krátko povaríme. - Hotovú roládu pokrájame a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 0:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |