Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Držky 1 kg, Masť 100g, Cibuľa 200 g, Cesnak 80g, Paprika 20 g, Soľ 16 g, Pretlak 20g, Lečo (paprika, rajčiny) 800g, Múka 20 g, Kmín drvený 2g
POSTUP PRÍPRAVY
Na jemno nakrájanú cibuľu opražíme na masti, papriku rozpustíme a potom zalejeme troškou vody, pridáme drvený kmín, cesnak a pretlak. Dobre premiešame, dáme doň držky, posolíme a pridáme vodu, aby sa „utopil“. Po zmäknutí urobíme zátrepku a tým zviažeme šťavu držiek. Potom pridáme paradajku a zelenú papriku. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (4) posledné: 27.4.2011, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |