. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DIA RECEPTY

Milan a Ajka K. (AllaK) ID 25485
.
mimibazar.sk/allak
Oblasť: Dubnica nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.10.2007
Naposledy: 21.6.2015 9:47
Aktualizácia: 28.1.2014 7:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 198
RODINNÉ FOTOGRAFIE 225
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 6
RECEPTY 31
NÁVODY 25
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8)

DIA RECEPTY

DIA linecké pečivo



POTREBNÉ PRÍSADY

200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1 ČL kypr. prášku, 70g Imber SWEET, 100g masla, 2 žĺtky, 2PL bieleho jogurtu, dia džem

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom.

100g obsahuje 5SJ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 20.12.2009, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

DIA škoricové hviezdičky



POTREBNÉ PRÍSADY

200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1ČL kypriaceho prášku, 100g Imber SWEET, 100g masla, 1 žĺtok, 2PL bieleho jogurtu, 1ČL mletej škorice, 50g orechov.

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, potrieme žĺtkom, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom.

100g obsahuje 4,5SJ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 10.12.2009, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

Práškové sladidlá pre diabetikov


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pre časté dotazy vkladám foto sladidiel ktoré používam na pečenie, zaváranie... Mám doma 2 druhy. Sú od firmy IMBER 1- SWEET kde jedna lyžička sladidla nahradí jednu lyžičku cukru a 2- FRUIT kde jedna lyžička sladidla nahradí štyri lyžičky cukru. Kupujem ich v Bile, neviem či ich majú aj v iných obchodoch, nehľadala som. Toto sú 250g balenia a zatiaľ som s nimi najviac spokojná ;o)

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 24.5.2010, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

Nepečená čokoládová torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Robené podľa receptu Monika S. (monca301) ID 11967

POSTUP PRÍPRAVY

Fantastický ;o) Ďakujem za recept.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2012, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

DIA čokoládová roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

PIŠKÓTOVÉ CESTO: 6vajec, 150g náhradného sladidla SWEET, 150g polohrubej múky, kypriaci prášok. KRÉM: 4dl mlieka, 1 balíček vanilk. pudingu, 20g kakaa, 100g masla, 60g náhradného sladidla SWEET, 150g DIA lekváru POLEVA: 100g horkej DIA čokolády, 50g stuženého pokrmového tuku

POSTUP PRÍPRAVY

CESTO: ušľaháme si sneh, žĺtka vymiešame s náhradným sladidlom. Do múky vmiešame kypriaci prášok a striedavo pridávame do žĺtok sneh s múkou. Vylejeme na papier na pečenie, pečieme na 220°C cca 15 minút.
KRÉM: Mlieko, puding, kakao a sladidlo zmiešame a uvaríme hustú kašu, necháme vychladnúť a primiešame maslo.
Vychladnutý korpus potrieme DIA džemom, krémom (z krému si trošku odložíme na potretie rolády z vrchu) zrolujeme na roládu, potrieme krémom, polejeme čokoládou alebo stačí posypať kokosom.
Jeden rez obsahuje 2 SJ

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 12.11.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

DIA zmrzlina ČOKOLÁDOVÁ A STRACCIATELA



POTREBNÉ PRÍSADY

3 práškové šľahačky bez cukru od Dr. Oetkera, 300ml tekutej šľahačky, 200ml mlieka, 1 pochúťková smotana, 3 van. cukor DIA (ak nezoženiete stačí pridať 3PL SWEET náhradného sladidla)

POSTUP PRÍPRAVY

Práškové šľahačky ušľaháme s tekutou šľahačkou a mliekom. Vmiešame pochúťkovú smotanu vymiešanú s vanilkovým cukrom DIA. Prešľaháme chvíľku a rozdelíme na dve polovice.

ČOKOLÁDOVÁ - pridáme 5PL granka + 5PL roztopenej mierne vychladenej čokolády, zamiešame.

STRACCIATELLA - pridáme 100g nastrúhanej čokolády.

OVOCNÁ - ak by ste chceli aj ovocnú zmrzlinu môžete si rozdeliť na 3 časti a do tretej pridáte 300g prepasírovaného ovocia.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2009, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

DIA kávová zmrzlina



POTREBNÉ PRÍSADY

100ml vody, 1 ČL Nescafé, 150ml 12% smotany, 1bal. šlahačka v prášku bez cukru Dr. Oetker, 250g tvaroh, 3ČL náhradného sladidla SWEET

POSTUP PRÍPRAVY

Foto momentálne nemám, ale pri najbližšej výrobe zmrzlinky pridám ;o)
Kávu zalejeme 50ml horúcej vody a dolejeme 50ml studenej vody. Nalejeme do mixéra. Pridáme smotanu, šľahačku v prášku - rozmixujeme. Pridáme tvroh, sladidlo a zas chvíľku mixujeme.
Dáme do misky s vrchnákom a vložíme do mrazničky. Po hodine mrazenia ešte premiešame. cca po 5 hodinách môžeme maškrtiť ;o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.5.2009, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DIA RECEPTY

Pečené buchty s náhradným sladidlom



POTREBNÉ PRÍSADY

Na veľký plech :o) 1kg múky špeciál 3 žĺtka 1/2 litra mlieka 1 kocka kvasníc + 1 čajová lyžička kr. cukru 1/2 čerstvého masla štipka soli 6 polievkových lyžíc náhradného sladidla SWEET od firmy IMBER (príp. ak nechcete robiť DIA buchty 6 PL kryštálového cukru) plnka (tvaroh, DIA džem..)

POSTUP PRÍPRAVY

Do misy dáme múku, náhradné sladidlo SWEET, žĺtka, štipku soli.
Z mlieka, kvasníc, 1 čl cukru urobíme kvások.
Maslo roztopíme.
Kvások + maslo pridáme k ostatným prísadám, vymiesime cesto. Necháme kysnúť cca 30min. Rozvaľkáme, nakrájame na štvorce, naplníme plnkou, vytvarujeme buchtičky, uložíme na plech a ešte necháme podkysnúť cca 40 min. Potrieme rozšľahaným vajíčkom. Dáme piecť 170°C Upečené potrieme ešte masielkom.
Zvyšné bielka môžeme dať uvariť do osolenej vody. Pridáme maslo, tavený syr a máme pomazánku ;o)
Samozrejme pri konzumácii nezabúdame pripočítať k rozpisu SJ.
Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 19.3.2014, 0:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu