končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |
DIA RECEPTY |
DIA linecké pečivoPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1 ČL kypr. prášku, 70g Imber SWEET, 100g masla, 2 žĺtky, 2PL bieleho jogurtu, dia džem POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom. 100g obsahuje 5SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 20.12.2009, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA škoricové hviezdičkyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hladkej múky, 50g zlatého klasu, 1ČL kypriaceho prášku, 100g Imber SWEET, 100g masla, 1 žĺtok, 2PL bieleho jogurtu, 1ČL mletej škorice, 50g orechov. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešame, cesto dáme na 2 hodiny do chladničky. Rozvaľkáme, vykrajujeme, potrieme žĺtkom, pečieme na 220°C cca 9-11 minút. Po upečení zliepame dia džemom. 100g obsahuje 4,5SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.12.2009, 21:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Práškové sladidlá pre diabetikovPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pre časté dotazy vkladám foto sladidiel ktoré používam na pečenie, zaváranie... Mám doma 2 druhy. Sú od firmy IMBER 1- SWEET kde jedna lyžička sladidla nahradí jednu lyžičku cukru a 2- FRUIT kde jedna lyžička sladidla nahradí štyri lyžičky cukru. Kupujem ich v Bile, neviem či ich majú aj v iných obchodoch, nehľadala som. Toto sú 250g balenia a zatiaľ som s nimi najviac spokojná ;o) POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.5.2010, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Nepečená čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Robené podľa receptu Monika S. (monca301) ID 11967 POSTUP PRÍPRAVY Fantastický ;o) Ďakujem za recept. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.2.2012, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA čokoládová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY PIŠKÓTOVÉ CESTO: 6vajec, 150g náhradného sladidla SWEET, 150g polohrubej múky, kypriaci prášok. KRÉM: 4dl mlieka, 1 balíček vanilk. pudingu, 20g kakaa, 100g masla, 60g náhradného sladidla SWEET, 150g DIA lekváru POLEVA: 100g horkej DIA čokolády, 50g stuženého pokrmového tuku POSTUP PRÍPRAVY CESTO: ušľaháme si sneh, žĺtka vymiešame s náhradným sladidlom. Do múky vmiešame kypriaci prášok a striedavo pridávame do žĺtok sneh s múkou. Vylejeme na papier na pečenie, pečieme na 220°C cca 15 minút. KRÉM: Mlieko, puding, kakao a sladidlo zmiešame a uvaríme hustú kašu, necháme vychladnúť a primiešame maslo. Vychladnutý korpus potrieme DIA džemom, krémom (z krému si trošku odložíme na potretie rolády z vrchu) zrolujeme na roládu, potrieme krémom, polejeme čokoládou alebo stačí posypať kokosom. Jeden rez obsahuje 2 SJ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 12.11.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA zmrzlina ČOKOLÁDOVÁ A STRACCIATELAPOTREBNÉ PRÍSADY 3 práškové šľahačky bez cukru od Dr. Oetkera, 300ml tekutej šľahačky, 200ml mlieka, 1 pochúťková smotana, 3 van. cukor DIA (ak nezoženiete stačí pridať 3PL SWEET náhradného sladidla) POSTUP PRÍPRAVY Práškové šľahačky ušľaháme s tekutou šľahačkou a mliekom. Vmiešame pochúťkovú smotanu vymiešanú s vanilkovým cukrom DIA. Prešľaháme chvíľku a rozdelíme na dve polovice. ČOKOLÁDOVÁ - pridáme 5PL granka + 5PL roztopenej mierne vychladenej čokolády, zamiešame. STRACCIATELLA - pridáme 100g nastrúhanej čokolády. OVOCNÁ - ak by ste chceli aj ovocnú zmrzlinu môžete si rozdeliť na 3 časti a do tretej pridáte 300g prepasírovaného ovocia. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.5.2009, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
DIA kávová zmrzlinaPOTREBNÉ PRÍSADY 100ml vody, 1 ČL Nescafé, 150ml 12% smotany, 1bal. šlahačka v prášku bez cukru Dr. Oetker, 250g tvaroh, 3ČL náhradného sladidla SWEET POSTUP PRÍPRAVY Foto momentálne nemám, ale pri najbližšej výrobe zmrzlinky pridám ;o) Kávu zalejeme 50ml horúcej vody a dolejeme 50ml studenej vody. Nalejeme do mixéra. Pridáme smotanu, šľahačku v prášku - rozmixujeme. Pridáme tvroh, sladidlo a zas chvíľku mixujeme. Dáme do misky s vrchnákom a vložíme do mrazničky. Po hodine mrazenia ešte premiešame. cca po 5 hodinách môžeme maškrtiť ;o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.5.2009, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DIA RECEPTY |
Pečené buchty s náhradným sladidlomPOTREBNÉ PRÍSADY Na veľký plech :o) 1kg múky špeciál 3 žĺtka 1/2 litra mlieka 1 kocka kvasníc + 1 čajová lyžička kr. cukru 1/2 čerstvého masla štipka soli 6 polievkových lyžíc náhradného sladidla SWEET od firmy IMBER (príp. ak nechcete robiť DIA buchty 6 PL kryštálového cukru) plnka (tvaroh, DIA džem..) POSTUP PRÍPRAVY Do misy dáme múku, náhradné sladidlo SWEET, žĺtka, štipku soli. Z mlieka, kvasníc, 1 čl cukru urobíme kvások. Maslo roztopíme. Kvások + maslo pridáme k ostatným prísadám, vymiesime cesto. Necháme kysnúť cca 30min. Rozvaľkáme, nakrájame na štvorce, naplníme plnkou, vytvarujeme buchtičky, uložíme na plech a ešte necháme podkysnúť cca 40 min. Potrieme rozšľahaným vajíčkom. Dáme piecť 170°C Upečené potrieme ešte masielkom. Zvyšné bielka môžeme dať uvariť do osolenej vody. Pridáme maslo, tavený syr a máme pomazánku ;o) Samozrejme pri konzumácii nezabúdame pripočítať k rozpisu SJ. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 19.3.2014, 0:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 8 (zobrazuje sa 1-8) |