končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |
TORTY |
Tortička pre Ninku k 14. narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 korpusy - mramorový, krém z ľadových gaštanov, jahôdkový džem, čokoláda na poliatie, tortová oplátka, dekoračné cukrovinky, stuha a ohňostroj .... a kopec trpezlivosti a lásky :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 19.7.2011, 15:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Zinkina vílová tortička na želanie k 4. narodeninkámPOTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus: 6 vajec, 350 g pr. cukru, 10 PL vody, 150 g orechov, 100 g hrubá múka, 150 g polohrubá múka, vanilkový cukor, 3/4 PDP, kakao Plnka: 3 šľahačkové smotany, horká čokoláda 200g /várová/, biela čokoláda 100g, 2 stužovače do šľahačky rum, džem - ríbezľový a jahodový modelovacia hmota pasta dama, potravinárska farba, Decor gel priesvitný, stuha ...a samozrejme sviečka :-) POSTUP PRÍPRAVY Na želanie pridávam postup - už tu je ako Zázračná torta - tak sa aj oficiálne volá - ale ja ju mám z portálu varecha a robím ju trocha so zmenami: Tortička je fakt vynikajúca - jemná, nadýchaná, vláčna a ako to volám ja: orechovo - orechová - teda samý orech :-) Korpus robím do 2 foriem 20cm: Žĺtka, práškový cukor a vanilkový cukor dobre vymiešame ručným mixérom Asi po 15 minútach po lyžiciach pridávame studenú vodu nie naraz, ale po lyžiciach a dôkladne vmiešame. Postupne začneme pridávať múku s práškom do pečiva a orechy - tiež po lyžiciach a dôkladne zapracujeme. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (13) posledné: 1.7.2011, 11:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička Zinke k narodeninámPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Orechový korpus, ríbezľový džem, zavárané marhule, čokoládový krém. Piškótový korpus, ríbezľový džem, čokoládový krém. Modelovacia hmota Pasta Dama. Ozdôbky. POSTUP PRÍPRAVY veľa trpezlivosti a lásky....a ide to ľahko :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 9.2.2010, 11:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Príprava na Zinkinu tortičkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... modelovacia hmota Pasta Dama - výborná - super sa s ňou pracuje a výborne aj chutí. POSTUP PRÍPRAVY more nápadov, trpezlivosti a hlavne lásky :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre NinkuPOTREBNÉ PRÍSADY Základný korpus na 20cm formu: 4 vajcia 7 dkg kryštálového cukru 7 dkg práškového cukru 15 dkg polohrubej múky 1/2 PDP Plnka: 1 várová čokoláda 2 šľahačky, trocha stužovača /pre istotu/ Čerešňový džem, Griotka, kokos, Tortová oplátka a gél na oplátku Ak máte väčší priemer formy, tak si upravte dávku. Napríklad ja som teraz mala 23 cm a robila som ju z 5 vajec, 9 dkg kr. cukru, 9 dkg pr. cukru, 19 dkg polohrubej múky a 3/4 PDP. POSTUP PRÍPRAVY Bielka vyšľaháme s kryštáľovým cukrom na sneh. Žĺtka vymiešame do peny s práškovým cukrom a postupne tam primiešavame preosiatu múku s PDP a sneh. Pečieme vo vopred vyhriatej trúbe cca 45 min. /podľa typu trúby/ najskôr na 180ºC a potom znížime teplotu. Hotový korpus necháme vychladnúť. Plnka: do šľahačiek rozkúskujeme čokoládu a privedieme do varu na miernom plameni za občasného miešania. Chvíľu necháme prejsť varom a odstavíme. Vzchladnutú zmes dáme do chladna, najlepšie do druhého dňa a ráno ho vzmiešame spolu s trochou stužovača na tuhý krém. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 31.7.2009, 10:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Babičke a dedkovi ku sviatkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Piškótový korpus, plnka, marcipán a veľa lásky :-)) POSTUP PRÍPRAVY Korpus - piškótový zo 4 vajec Plnka - čokoládovo-smotanová marcipán z penových cukríkov kvietky - penové cukríky /majú ich veľmi radi/ stuha ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 10.2.2009, 18:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička pre ZinkuPOTREBNÉ PRÍSADY 2 korpusy, plnka - pudingová a čokoládová, marcipán z MMS a pevné nervy :-) POSTUP PRÍPRAVY Spodný korpus - mramorový, vrchný korpus - piškótový. 1.plnka - ríbezľový džem, pudingový krém zo zlatého klasu, ananás 2.plnka - ríbezľový džem, pudingový krém zo zlatého klasu a čokolády Torta je potiahnutá marcipánom z cukríkov Haribo - lepšie sa mi s nimi pracovalo ako s JoJo. A figúrky sú tvorené tiež s tejto hmoty podľa našich hračiek :-)) Týmto ďakujem všetkým maminkám, ktoré tu prispievajú super receptíkmi :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 5.2.2009, 21:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Figúrky z marcipánuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Predpríprava na tortu - Zinke k 2. narodeninám POSTUP PRÍPRAVY Spravíme si marcipán - ja mám z Marsmallow cukríkov z MMB, za čo veeeeľmi ďakujem - a použijeme vlastnú fantáziu. Mňa inšpirovali zvieratká Little Pet Shop a Pony, tie moje dievčatá zbožňujú /a ja tiež :-) /. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 24.8.2010, 16:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ako som zachránila tortičkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tortička, čokoládová poleva a rôzne ozdôbky POSTUP PRÍPRAVY Dostala som tortičku len s plnkovou obrubou a menom - aj to domrvili.......tak som musela tvoriť. Ešteže existujú hotové ozdôbky :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 9.9.2008, 14:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9) |