Natalia L. (Natinka22) ID 86833 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.3.2009 |
Naposledy: 25.12.2024 18:06 |
Aktualizácia: 4.11.2010 15:04 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
![]()
POTREBNÉ PRÍSADY
KORPUS: 350g tmavej čokolády, 225g masla, 600ml vody, 3 vajíčka, 400g práškového cukru, 400g múky, prášok do pečiva. PLNKA : 120g tmavej čokolády, 100g masla, 300g preosiateho práškového cukru, 4 polievkové lyžice šľahačkovej smotany. POLEVA: 225g tmavej čokolády, 165ml šľahačkovej smotany.
POSTUP PRÍPRAVY
Tento austrálsky koláč je velikánskou pochúťkou najmä ak ste čokoholici :o) Vnútri je mäkkučký, plný čokoládovej chute. Robieva sa aj v kombinácii s bielou čokoládou (plnka alebo korpus), ale ja som mala veeeľa zvyšnej tmavej a mliečnej čokiny z vianočného pečenia, tak som ju chcela minúť. Robila som z polovičnej dávky do formy na srnčí chrbát...recept je určený na tortovú formu s priemerom cca 23cm.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (27) posledné: 28.2.2010, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |