
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
![]() Svadobna tortickaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY moja 3 svadobna :o) POSTUP PRÍPRAVY LAVE SRDIECKO: Marlenka PRAVE SRDIECKO: Sacherova torta s coko-parizskym kremom a bananom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 22.8.2011, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() MILACIKPOTREBNÉ PRÍSADY 6-8 podla velkosti vajce, 11 PLkryštálový cukor, 5 PL polohrubá múka, 5 PLorechy vlašské mleté, 1 ks prášok do pečiva, 5 PL voda, 5 PL lekvár ríbezľový, 1 l mlieko, 2 ks zlatý klas - krémový prášok, 4 PLpráškový cukor, 2 ksvanilkový cukor, 1 balíček piškóty okrúhle, 2 ks banány, 2 dcl káva, rumová esencia, 400 g tvaroh mäkký, 1 ks kyslá smotana, kakao, 250g maslo. Horny biskvit: 5 PLcukor kryštál 3 PLkakao 1/2 KLsóda bikarbóna 6 ksvajcia POSTUP PRÍPRAVY 1. Oddelíme si bielky od žĺtkov.Z bielkov vyšľaháme sneh s pridaním 5 PL kr.cukru.Zľahka primiešame žĺtka,5 PL polohrubej múky,5 PL ml.orechy,1 prášok do pečiva a podľa potreby zriedime 5 PL studenej vody. 2. Plech(40X30 cm)vymastíme a posypeme múkou a rovnomerne rozotrieme piškótové cesto.Pečieme pri 170 stupňoch približne 20 minút,kým nám piškóta nezanecháva na špajdli lepkavú hmotu. 3. Vychladenú piškótu potrieme lekvárom. 4. krém:Z 1 L mlieka,2 zlatých klasov,1 vanilky a 5 PL cukru uvaríme hustý krém a za občasného miešania vychladíme.Medzi tým vymiešame 250g hery s 2 PL práškového cukru.Po vychladení pudingu zmiešame s herou.Krém natrieme na piškótu potretú lekvárom. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 9.8.2011, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() moja druha svadobna :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vrchny diel - Čerešňový chlebík_________ spodny diel - Bábovka s malinami a marcipánom________ Fondant, pod nim krem z bielej nutely s prichutou marcipanu 1:1 s maslom. POSTUP PRÍPRAVY spodny korpus: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30885 vrchny korpus spojeny cucoriedkovym dzemom: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21972&user=67403 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 18.7.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() moja prva svadobna - na moju vlastnu svadbu !POTREBNÉ PRÍSADY moje 2 torticky, z tej druhej, bohuzial nemam lepsie foto.. co si clovek nespravi sam,.. nema.. POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 6.1.2010, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Schwarzwälder-Kirsch-Torte nemecká čerešňová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 140 g čokolády na varenie 75 g maslo 6 vajec 180 g cukru 100 g múky 50 g škrob (zlatý klas) 2 ČL kypr.prášku NA OBLOŽENIE CESTA: 800 g zaváraných višní - odkvapkané 500 ml višňovej šťavy - môže byť aj višňový džús 100% 4 PL škrobu 2 PL cukru 100 ml čerešňovice (príp. rumu) 800 ml šľahačky 2 balíčky vanil.cukru 17 kandiz.višní - resp. zaváraných 100 g nastrúhanej várovej čokolády POSTUP PRÍPRAVY Cesto: Čokoládu s maslom vo vodnom kúpeli rozpustíme, za občasnéh miešania necháme vychladnúť. Vajíčka oddelíme, bielka vyšľaháme do tuha a žľtka s cukrom do penista. Pridáme čokoládovú masu, aj bielka a opatrne premiešame. Opatrne vmiešame múku so škrobom a kypriacim práškom. Cesto upečieme vo vymastenej a múkou vysypanej tortovej forme. cca.45 minút pri 180 stupňoch Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 15.10.2013, 15:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |