. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Aneta C. (Anet_007) ID 67403
.
mimibazar.sk/anet-007
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.11.2008
Naposledy: 9.2.2016 10:19
Aktualizácia: 16.12.2014 16:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 18
RODINNÉ FOTOGRAFIE 75
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

TORTY

Svadobna torticka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

moja 3 svadobna :o)

POSTUP PRÍPRAVY

LAVE SRDIECKO: Marlenka

PRAVE SRDIECKO: Sacherova torta s coko-parizskym kremom a bananom

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 22.8.2011, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

MILACIK



POTREBNÉ PRÍSADY

6-8 podla velkosti vajce, 11 PLkryštálový cukor, 5 PL polohrubá múka, 5 PLorechy vlašské mleté, 1 ks prášok do pečiva, 5 PL voda, 5 PL lekvár ríbezľový, 1 l mlieko, 2 ks zlatý klas - krémový prášok, 4 PLpráškový cukor, 2 ksvanilkový cukor, 1 balíček piškóty okrúhle, 2 ks banány, 2 dcl káva, rumová esencia, 400 g tvaroh mäkký, 1 ks kyslá smotana, kakao, 250g maslo. Horny biskvit: 5 PLcukor kryštál 3 PLkakao 1/2 KLsóda bikarbóna 6 ksvajcia

POSTUP PRÍPRAVY

1. Oddelíme si bielky od žĺtkov.Z bielkov vyšľaháme sneh s pridaním 5 PL kr.cukru.Zľahka primiešame žĺtka,5 PL polohrubej múky,5 PL ml.orechy,1 prášok do pečiva a podľa potreby zriedime 5 PL studenej vody.

2. Plech(40X30 cm)vymastíme a posypeme múkou a rovnomerne rozotrieme piškótové cesto.Pečieme pri 170 stupňoch približne 20 minút,kým nám piškóta nezanecháva na špajdli lepkavú hmotu.

3. Vychladenú piškótu potrieme lekvárom.

4. krém:Z 1 L mlieka,2 zlatých klasov,1 vanilky a 5 PL cukru uvaríme hustý krém a za občasného miešania vychladíme.Medzi tým vymiešame 250g hery s 2 PL práškového cukru.Po vychladení pudingu zmiešame s herou.Krém natrieme na piškótu potretú lekvárom.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 9.8.2011, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

moja druha svadobna :o)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vrchny diel - Čerešňový chlebík_________ spodny diel - Bábovka s malinami a marcipánom________ Fondant, pod nim krem z bielej nutely s prichutou marcipanu 1:1 s maslom.

POSTUP PRÍPRAVY

spodny korpus:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30885

vrchny korpus spojeny cucoriedkovym dzemom:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=21972&user=67403

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.7.2011, 20:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

moja prva svadobna - na moju vlastnu svadbu !



POTREBNÉ PRÍSADY

moje 2 torticky, z tej druhej, bohuzial nemam lepsie foto.. co si clovek nespravi sam,.. nema..

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (8) posledné: 6.1.2010, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Schwarzwälder-Kirsch-Torte nemecká čerešňová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 140 g čokolády na varenie 75 g maslo 6 vajec 180 g cukru 100 g múky 50 g škrob (zlatý klas) 2 ČL kypr.prášku NA OBLOŽENIE CESTA: 800 g zaváraných višní - odkvapkané 500 ml višňovej šťavy - môže byť aj višňový džús 100% 4 PL škrobu 2 PL cukru 100 ml čerešňovice (príp. rumu) 800 ml šľahačky 2 balíčky vanil.cukru 17 kandiz.višní - resp. zaváraných 100 g nastrúhanej várovej čokolády

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:
Čokoládu s maslom vo vodnom kúpeli rozpustíme, za občasnéh miešania
necháme vychladnúť.

Vajíčka oddelíme, bielka vyšľaháme do tuha a žľtka s cukrom do penista.
Pridáme čokoládovú masu, aj bielka a opatrne premiešame. Opatrne vmiešame
múku so škrobom a kypriacim práškom. Cesto upečieme vo vymastenej a
múkou vysypanej tortovej forme. cca.45 minút pri 180 stupňoch

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 15.10.2013, 15:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu