
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
pochutkova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme: 3 baliky piskot 6 vanilkovych cukrov 6 kyslych smotan ( 16 percentnych) 1 skoricovy cukor ovocie podla chuti, no najlepsie su jahody a broskyne POSTUP PRÍPRAVY Formu na tortu (alebo hrniec) vylozime alobalom. Na spod formy vyukladame piskoty, po celej ploche. Piskoty pokvapkame stavou z ovocneho kompotu a naukladame na to ovocie. Medzitym sme si pripravili zmes, ktora sa vymiesa z kyslych smotan, vanilkovych cukrov a zo skoricoveho cukra. Jednu tretinu zmesi nanesieme na ovocie. Rozotrieme a postu opakujeme este dvakrat, aby nam vznikli tri poschodia. Na koniec, poukladame piskoty, a dame na to alobal, a vlozime do chladnicky najlepsie na 24 hodin. Po uplynuti casu tortu vo forme polozime na podnos a vyklopime(ked je v hrnci) a ked je vo forme, da sa to jednoducho vybrat. Pomaly odstranime alobal a rozmiesame si este jednu kyslu smotanu s cukrom, ktoru nanesieme po bokoch a na vrch torty. Boky torty oblepime kokosom a navrchu posypeme Grankom:) Tento recept je velmi jednoduchy a zarucujem, ze ten kto tuto tortu raz ochutna, uz jej nikdy neodola:)) Dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |