
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
![]() Jahodová torta s penou z bielej čokoládyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY recept: http://adkas-tastyfood.blogspot.sk/2011/05/jahodova-torta-s-penou-z-bielej.html POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.5.2013, 19:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Parížska čokoládová tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 2 šľahačkové smotany 33%, 200g várovej čokolády, 5 vajec, 5 PL práškového cukru, 4 PL polohrubej múky, prášok do pečiva, 2 PL kakaa, niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, rum, mäkké zavárané ovocie (maliny, jahody, čučoriedky) POSTUP PRÍPRAVY Šľahačkové smotany zmiešame s čokoládou na varenie a privedieme do varu, necháme odstáť cca 24 hodín.\r\nBielka vyšľaháme s citrónovou šťavou, pridáme cukor, žĺtka, múku s práškom do pečiva a kakao. Dáme do tortovej formy vyloženej papierom na pečenie. Vychladnutý korpus prerežeme na dve polovice. Jednu pokvapkáme rumom položíme na ňu odkvapkané ovocie a prikryjeme druhou polovicou korpusu. Vyšľaháme si vychladnutú šľahačku. Potrieme ňou boky a vrch torty. Na ozdobu som použila trubičky a čokotransfer. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.1.2012, 9:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |