
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
![]() Kokosovo-karamelová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY korpus: 160 g polohr. múky, 120 g práškového cukru, 40 g kokosu, 6 vajec, 2 polievkové lyžice vody a oleja, 2 čajové lyžičky pdp, 1 van cukor plnka: 2 karamelové pudingy, 0,5 l mlieka, 4 lyžice cukru, zkaramelizované salko, 250-300 g hera POSTUP PRÍPRAVY Dno tortovej formy vyložíme papierom na pečenie. Žĺtky s cukrom vymiešame do peny, pridáme vodu, olej a sypké prísady (múka, kokos a pdp). Postupne vmiešame bielka vyšľahané na tuhý sneh. Cesto vylejeme do pripravenej formy a pečieme 40 min pri 180°C. Po miernom vychladnutí prekrojíme korpus, mne sa podaril na tri diely. Krém pripravíme zmiešaním hustého vychladnutého pudingu s tukom a postupne zašľaháme salko. Suroviny musia mať rovnakú teplotu. Medzi plnku a korpus som dala ešte džem podľa chuti, skôr pikantnejší. Manželovi veľmi chutila tak som sa o recept podelila lebo vlastne on si navrhol tento variant... foto postup nemám, aj tak som mala čo robiť, torty nie sú moja sylná stránka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2010, 13:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |